Vapet pro každého – Police Story 2

Vapet v edici Pro každého v úterý 14. dubna 2009 naváže a vydá pokračování Police Story 2, opět za 48,- Kč. Skvělé bojové scény, kaskadérské výkony, při kterých mrazí, divoké honičky, typický humor Jackieho Chana – to je Police Story 2!

 

Bohatému majiteli obchodních center vyhrožuje neznámý vyděrač bombovým útokem. Cena za bezpečí je vysoká, 10 milionů dolarů. Policie se pouští do vyšetřování, ale obejde se bez svého nejlepšího člena, který se právě chystá odletět s přítelkyní na dovolenou? Nejspíš ne, a proto ho vyláká přímo z letadla, aby mohl celou akci vést. Přes překupníky dynamitu se dostane až k vyděračům. Ti jsou ale ještě nebezpečnější, než si dovedl představit, a neváhají unést jeho přítelkyni. V tu chvíli se pro něj tento případ stává osobní záležitostí.

 

 

A chvála diváků:

 

Pokračování, které se dá kvalitativně srovnávat s jedničkou. Jak vidno ze závěrečných titulků, Jackie při natáčení opět slíznul svoje.

 

Obrazovka z DVD 

 

Jackie ve druhém díle ještě o trochu přitvrdil a zvážněl, takže je ve filmu sice o něco méně humoru, ale akční scény jsou minimálně stejně dobré jako v jedničce nebo ještě o trochu lepší. Vynikající je hlavně souboj na dětském hřišti a scéna, kdy Jackie skočí z balkónu na náklaďák jedoucí jedním směrem, z něho na autobus ve druhém směru a z něj skrz okno do budovy záporáků, při tom všem se musí výhýbat billboardům…

 

Obrazovka z DVD

Žánr: Akční / Komedie / Thriller / Krimi

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 1988

Délka: 94 minut

Původní název: Ging Chaat Goo Si Juk Jaap / Jing cha gu shi xu ji

Světová premiéra: 20. srpna 1988 – Hong Kong

Režie: Jackie Chan

Scénář: Jackie Chan, Edward Tang

Produkce: Raymond Chow, Leonard Ho, Edward Tang

Hudba: J. Peter Robinson, Cheung Yiu-Cho

Kamera: Chang Yao Chu

Společnost: Golden Way Films Ltd. / Paragon Films Ltd.

Hrají: Jackie Chan (Chan Ka Kui), Maggie Cheung (May), Kwok-Hung Lam (Supt. Raymond Li), Bill Tung (inspektor Bill Wong), Benny Lai )Deaf Criminal), John Cheung (Cheung), Charlie Cho (John Ko), Yuen Chor (pan Chu), Ben Lam (Tall Pau), Chi Fai (Chan Ngor), San Kwan (president Fung), Mars Kim, Siu-Ming Lau (Senior Police Official), Crystal Kwok (policistka), Alvina Kong (stewardka), Michael Chow (policista), Kenny Ho (policejní konstábl), a další

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD:

 

Výběr kapitol 

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 kantonsky, 2.0 česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 PAL

Bonus: žádný