Vapet pro každého – Šokující Asie

Vapet přehazuje výhybku a v ediční řadě Pro každého vyjde v úterý 26. května 2009 hororový dokument Šokující Asie za 48,- Kč. Pokud vyhledávače nelžou, existují ještě minimálně dvě další pokračování. Podle zveřejněného obalu by tohle DVD mělo být už druhé, které má český podtitul Poslední tabu a je o pár let mladší (1985), jenže údaje zase svědčí ve prospěch onoho prvního dílu. No, uvidíme. Prý ale tak, jako je Bible knihou knih, je Šokující Asie dokumentem dokumentů.  

 

  

Při sledování tohoto dokumentu si nejprve uvědomte, že lidé v červenci 1969 vystoupili na Měsíc. Kdo však neviděl Šokující Asii, neví, co se na světě ve skutečnosti děje. Vše, co uvidíte, bylo natočeno ve chvíli, kdy daná situace probíhala. Při čtení tohoto textu se tyto neuvěřitelné události někde dějí. Nic není zkresleno nebo upraveno. Prostě neuvěřitelné!!!

 

 

No a pokud se trefíme v tipovaném dílu, pak k obsahu patří pár následujících hesel: Pálení mrtvol a fanatické obřady u Gangy. Čarodějové z Ashramu a mrtvá indická božstva. Náboženští fanatici z Taipusanského festivalu. Hotely lásky a sexuální festival v Japonsku. Hříšné zábavy transvestitů a hermafroditů. Tajemství a zahády asijských léčitelů. Senzační operace hermafroditů. Tetování jako umění erotiky. Sloní festival v Thajsku. Zápasy žen a trpaslíků. Stahování kůže zaživa. Muzeum sexu v Tobě. SM show…

 

 

Žánr: Dokument

Země původu: Hong Kong / Západní Německo

Rok vzniku: 1975

Délka: 86 minut

Původní název: Shocking Asia

Režie: Rolf Olsen

Scénář: Rolf Olsen, Ingeborg Stein Steinbach

Produkce: Wolfgang von Schiber

Hudba: Erwin Halletz

Kamera: Christopher Frymann, Frantz Xaver Lederie, Rainer Teumer

Společnost: First Film Organisation / Geiselgasteig Film

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: žádný