Vapet vás baví – Přepnout na život

Na rozdíl od úterý Vapet ve čtvrteční ediční řadě Vás baví zůstává u očekávatelného a 28. května 2009 se dočkáme komedie Přepnout na život za 48,- Kč. Skvělé dialogy ostré jako břitva. Dnešní zprávy. Romance – skandál – intriky. A to vše právě teď před kamerou.

 

  

Sully a Christy pracují už léta pro redakci zpravodajství jedné televizní stanice. Kromě toho, že jsou kolegové, jsou také bývalí manželé. Sully totiž celý život podřizuje práci a rozvedl se, protože u Christy je profese až na druhém místě. Když se Christy vrátí z dovolené a oznámí, že se hodlá provdat za úspěšného podnikatele Blaina a zároveň skončit v práci, Sully se snaží vymyslet, jak ji přimět, aby pustila toho hezouna k vodě a zůstala v redakci. Když nezaberou všemožné triky, kterými se snaží Blaina znemožnit, uvědomí si, že jen jediná věc Christy přesvědčí. Reportáž, kterou nemůže nechat plavat. Možnost udělat rozhovor s mužem, který čeká v cele smrti na popravu, je tím pravým.

 

 

Nevím nevím, jak to s tou komediálností je, Burt Reynolds byl za roli nominován ve Zlaté malině jako nejhorší herec a Christopher Reeve jako nejhorší herec ve vedlejší roli.

 

 

Žánr: Komedie / Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 1988

Délka: 100 minut

Původní název: Switching Channels

Světová premiéra: 4. března 1988 – USA

Režie: Ted Kotcheff

Námět: Ben Hecht, Charles MacArthur (hra "The Front Page")

Scénář: Jonathan Reynolds

Produkce: Don Carmody, Martin Ransohoff

Hudba: Michel Legrand

Kamera: François Protat

Společnost: Switching Channels Inc. / TriStar Pictures

Natáčeno: Chicago, Illinois, USA / Miami, Florida, USA / Montréal, Québec, Kanada / Toronto, Ontario, Kanada

 

 

 

Hrají: Kathleen Turner (Christy Colleranová), Burt Reynolds (John L. Sullivan IV), Christopher Reeve (Blaine Bingham), Ned Beatty (Roy Ridnitz), Henry Gibson (Ike Roscoe), George Newbern (Siegenthaler), Al Waxman (Berger), Ken James (Warden Terwilliger), Barry Flatman (Zaks), Ted Simonett (Tillinger), Anthony Sherwood (Carvalho), Joe Silver (Mordsini), Charles Kimbrough (guvernér), Monica Parker (Jessica), Allan Royal (Obregon), Fiona Reid (Pamela Farbrotherová), Andre Mayers (Jesse), Bill Randolph (Eric), Richard Comar (guvernérův asistent), Grant Cowan (Crannock), Wyne Fleming (Bryce), Laura Robinson (Karen Ludlowová), Angelo Rizacos (Ridnitzův pomocník), Tony Rosato (Joker), Jackie Richardson (Abigail), Laurie Paton (reportérka), Warren Davis (reportér), Katya Ladan (reportérka), Rex Hagon (reportér), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný