Popron – Vášeň nevinných

Popron v minulosti vydal několik titulů s Evou Aichmajerovou. Jeden z nich, film s názvem Vášeň nevinných, původně vydaný 5. ledna 2009, se nyní dočká reprízy.  DVD vycházi v sobotu 13.6.09 a bude distribuováno pres PNSku v klasickém DVD boxu za cenu 99,- Kč.


Bílé otrokyně! Svět se stal temným a nebezpečným místem, kde vládne násilí a brutalita. Anna (Eva Aichmajerová), jedna z obětí ozbrojeného gangu unášejícího mladé ženy, je donucena k otrocké práci v podzemních dolech. Krutá velitelka Erica (Kira Reed) své vězenkyně týrá a zneužívá. Ztraceny v podzemním žaláři, nuceny k těžké práci a sexuálně obtěžovány, nepřestávají krásky toužit po svobodě! Šance na úspěch je však minimální.

Žánr: Akční / Thriller / Sci-fi / Erotický
Země původu: Kanada / Česká republika
Rok vzniku: 2000
Délka: 89 minut

Původní název: Rage of the Innocents
Režie: Lloyd A. Simandl
Scénář: Chris Hyde
Produkce: Michael Rogers, Lloyd A. Simandl
Hudba: Ivan Doležálek
Kamera: Vladimír Kolář
Společnost: North American Pictures

Hrají: Justine Priestley (Tara), Todd Farr (Peter), Kira Reed (Erica), Eva Aichmajerová (Anna), Howie Lotker (Shane), David O’Kelly (Yudo), John Comer (Elron), Jan Pavel Filipenský (Smea), Wolgang Schiemichen (Jiggs), Klára Hloušková (Eričina dívka #1), Vladimíra Kopalová (Slave), Kate Rodger (Ariel), Naďa Vinecká (Eričina dívka #2)


Údaje o DVD
:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky
Titulky: žádné
Obraz: barevný PAL 4:3
Bonus: žádný