ŠDP – Medvěd Míša: Cesta kolem světa

 

Medvěd Míša: Cesta kolem světa – to je název dalšího dobrodružství medvěda Míši v počítačové hře, kterou po dvoutýdenní přestávce opět naleznete ve čtvrtek 28.05.2009 na vašich novinových stáncích. Vydává Špidla Data Processing v edici Hry pro každého, za cenu 49,- Kč.

  

Míša je stále na cestách za dobrodružstvím. Ve hře Cesta kolem světa prozkoumá tajemství horké Afriky, navštíví mayskou džungli a stranou nezůstanou ani divy Dálného východu. Na každém z těchto míst na vás čeká 20 epizod plných pokladů a cenností. Ale pozor – cestou budete muset zdolat řadu nepřátel a vyřešit spoustu logických oříšků. Míša je vyzbrojen pouze svým statečným srdcem a chytrou hlavou – pomůžete mu zdolat dobrodružnou cestu?

 

 

Medvěd Míša: Cesta kolem světa má nejkrásnější grafiku ze série her o Míšovi. Hra je opravdová jako nikdy a mayská džungle se přímo chystá vyskočit ven z obrazovky. Užijte si pestrou pastvu pro oči! Nenechte si ji ujít tuto skvělou zábavu pro chytré hlavičky! Míšu si zamilujete! Medvěd Míša je veselá a barevná hra plná hlavolamů a hádanek.  Děti si s Míšou mohou hrát na počítači, snadno se při tom zdokonalí v práci s PC a zlepší si logické uvažování. Míša je chytrá hra – děti si hrají a učí zároveň!


Čeká na vás:

– 60 mazaně sestavených úrovní
– 30 jednodušších úrovní pro menší děti
– úchvatná 3D grafika a animace
– mazaní protivníci k překonání
– spousta cenností ke sbírání
– příjemná hudba na pozadí hry
– bezplatná podpora a pomoc

 

 

Požadavky na PC:

 

– minimálně Pentium 300

– 128 MB RAM

– Windows 95/98/2000/XP/Vista

– SVGA karta s 16MB s podporou Direct3D, DirectX