Čtvrteční Aha! – Columbo DVD 26

V tradičním čtvrtečním termínu se i v tomto týdnu milovníci detektivních seriálů opět dočkali inspektora Columba, ve čtvrtek 28. 5. 2009. Dvacáté šesté DVD obsahuje 49. a 50. epizodu. Cena 49,- Kč.

V edici deníku Aha! by mělo postupně vyjít 69 dílů tohoto kultovního amerického seriálu. DVD vychází každý čtvrtek (občas výjimečně již v úterý!) a obsahuje vždy dvě až tři epizody.

Plané poplachy

Se Seanem Brantleyem nesdílela krásná Diane pouze podíl ve výnosném časopisu pro pány, ale také milenecké lože. Když se dovídá, že si její milenec na krásné dívky potrpí více, než je zdrávo, rozhodne se Seana opustit. Pak však náhle zmizí a její příbuzní jsou přesvědčeni, že byla zavražděna.

Originální název: Columbo Cries Wolf

Na programu vražda

Vše nasvědčuje tomu, že Frank Staplin, kterého v jeho pracovně našli s prostřelenou hlavou, spáchal sebevraždu. Columbovi přesto jeden detail neustále vrtá hlavou: jak je možné, že nalezená zbraň nenese stopy krve? A jak už to v našich případech bývá, zdánlivá maličkost jej dovede až k pachateli.
Originální název Columbo: Agenda for Murder

Režie: Leo Penn, James Frawley, Jonathan Demme a další

Hrají: Peter Falk, Clive Revill, Jeanette Nolan, Bernard Behrens, Trish Van Devere, Laurence Luckinbill, James McEachin, Ron Rifkin, Lainie Kazan, Bruce Kirby, Kip Gilman, Patrick O’Neal, Milt Kogan, Dee Timberlake, Don Eitner, Morgan Upton, Joe Warfield, George Skaff, Jerome Guardino, Susan Krebs, H.B. Haggerty, Buck Young, James Frawley, Socorro Swan, G.D. Spradlin, Ruth Gordon, Louis Jourdan, Shera Danese, Mako, Antony Alda, Michael V. Gazzo a další

Námět: José Luis Navarro, Robert Blees a další

Scénář: Richard Levinson, William Link a další

Příště, 4. června 2009 se můžete těšit na další dvě epizody: Odpočívejte v pokoji, paní Columbová" a "Smrtící korunka".

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: 2.0 CZ / EN / PL
Titulky: CZ / PL / EN
Délka: 2 x 91 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: All
Bonusy: —