Vapet vás baví – Ostrov pokladů

Po úterním hororu je čas na odlehčení. Vapet ve čtvrtek 30. dubna 2009 nabídne v řadě Vás baví film s poněkud profláknutým názvem Ostrov pokladů za 48,- Kč. Ovšem L. R. Stevensona tady nehledejte, tady se sešla trochu jiná parta – bývalý wrestler, černá zpěvačka a jeden ze sedmi statečných… Ovšem 2,9 z 10 na imdb.com?

Joe McGray je věčný dobrodruh a ochránce přírody. Jednoho dne najde na ostrově, kde žije, želvu, která má na krunýři vyrytou záhadnou mapu a letopočet 1876. Mohla by mapa vést k dlouhá léta ukrytému pokladu? Joe si krunýř vyfotí, ale vzápětí pustí celou věc z hlavy. Jenže o pár dní později má pocit, že ho stále někdo sleduje a zdá se, že jde po fotografiích, které pořídil. Dokonce se mu někdo vloupá do příbytku na pláži. Joe pochopí, že nejde o náhodu, že někdo se snaží ke vzácné mapě dostat a navíc jeho odstranit jako nepohodlného svědka. Joeův přítel Walter Denkins si je téměř jistý, že mapa vede k pohádkovému pokladu. Joe si sice dlouho myslel, že je to nesmysl, ale nemá co ztratit. Okolnosti ho přinutí, aby se po stopách pokladu vydal na tropická ostrov.

Žánr: Komedie / Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 89 minut

Původní název: McCinsey’s Island

Režie: Sam Firstenberg

Scénář: Kristina Dubin, Robert Redlin

Produkce: Kristina Dubin, Andreas Fallscheer, Robert Redlin, Andrew Sugerman, Straw Weisman

Hudba: Stephen Edwards

Kamera: David Worth

Společnost: Big Island Productions

Hrají: Hulk Hogan (Joe McGray), Robert Vaughn (Walter Denkins), Grace Jones (Alanso Richterová), Anya Hoffmann (Sabrina), The Panther (pan Whiskers), Isaac C. Singleton Jr. (Samson), Todd Sheeler (Billy), Irina Stemer (Honey), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný