MediaWay – Galactik Football 2

Společnost MediaWay přináší opět novou kolekci – animovanou sérii Galactik Football známou z Jetixu. Cena jednoho DVD je 49,- Kč. Celá kolekce (9 DVD) s poštovným vás vyjde na 440,- Kč. Druhý disk by se na stáncích měl objevit 04.06.2009.

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akilienu říkame: Dech. Tato moc je tak silná, že musí být spoutána! Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akilianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šence, poháru galaxie. Patnáct dlouhých let, bez silného týmu a všude kolem je jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila, mladí a odvážní hráči se snaží předešlou sílu Akilienu, opět získat zpět. Náš osud je v jejich rukou.

Tým

Mužstvo, které Aarch vytvořil bylo schváleno a vydává se na měsíc Ibo. Tam se má utkat s legendárním Wamba týmem, jehož hvězdný útočník Lun Zaera je zvláště nebezpečný. D’Jok nechápe, proč Dech má jen Tia. Zdá se, že Tia něco tají…

Kapitán

Dneska hrají Snow-Kids proti Red Tigers v rozhodujícím utkání o reprezentaci planety Akilian v soutěži o mistrovský pohár v galaktickém fotbalu. Policie vrátila Tiu rodičům. Že by propásla veledůležitý zápas?

Druhý dech

Snow Kids prohrávají s Red Tigers v poločase 3:0. Pokud se chtějí kvalifikovat, musí tento zápas vyhrát. Vrátí se Tia včas, aby zvrátila situaci? Pokud bude mít Artegor Nexus připomínky, tak sotva. Flux Society se zajímá o Clampa a pokračuje ve vyšetřování jeho pohnuté minulosti.