MediaWay – Galactik Football 3

Společnost MediaWay přináší opět novou kolekci – animovanou sérii Galactik Football známou z Jetixu. Cena jednoho DVD je 49,- Kč. Celá kolekce (9 DVD) s poštovným vás vyjde na 440,- Kč. Třetí disk se na stáncích objevuje od data 11.06.2009.

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akilienu říkame: Dech. Tato moc je tak silná, že musí být spoutána! Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akilianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šence, poháru galaxie. Patnáct dlouhých let, bez silného týmu a všude kolem je jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila, mladí a odvážní hráči se snaží předešlou sílu Akilienu, opět získat zpět. Náš osud je v jejich rukou.

Koučův mazánek

Napětí v týmu Snow Kids se stupňuje: Micro Ice se pokouší sblížit s Mei. Ta ale nemyslí jen na to, jak se stát útočnicí. Mužstvo pochybuje o svém kapitánu Rocketovi, protože mají podezření, že měl při náboru do mužstva protekci. A co hůř, napětí v týmu přichází v naprosto nevhodnou chvíli – během zápasu s Rykers, jedním z nejdrsnějších týmů Galaktického fotbalu.

Bouře

Zatímco zápas mezi Shadows a Pirates je v plném proudu, Aarch neúspěšně hledá kapitána svého mužstva. Rocket zmizel. Tia je přesvědčená, že zná Rocketův úkryt, ale venku řádí divoká sněhová bouře. Clampovo znepokojení se stupňuje a začne ho bolet hlava. Dame Simbai, lékař mužstva, začíná pochybovat o tom, kdo Clamp ve skutečnosti je.

Odveta

Dame Simbai má opravdu velké pochybnosti o totožnosti Clampa. Dokonce i Aarcha začíná podivné chování jeho přítele znepokojovat. Aarch má ale jiné priority: Snow Kids dnes hrají odvetný zápas proti Rykers. Pokud zápas prohrají, vypadnou naši mladí hrdinové z mistrovství. Micro Iceovi myšlenky se však upínají k Mei. Rozhodl se, že jí na konci zápasu vyzná lásku.