MediaWay – Galactik Football 6

Společnost MediaWay přináší opět novou kolekci – animovanou sérii Galactik Football známou z Jetixu. Cena jednoho DVD je 49,- Kč. Celá kolekce (9 DVD) s poštovným vás vyjde na 440,- Kč. Šestý disk by se na stáncích měl objevit ve čtvrtek 2.07.2009.

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akilienu říkame: Dech. Tato moc je tak silná, že musí být spoutána! Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akilianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šence, poháru galaxie. Patnáct dlouhých let, bez silného týmu a všude kolem je jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila, mladí a odvážní hráči se snaží předešlou sílu Akilienu, opět získat zpět. Náš osud je v jejich rukou.

Stadion Genesis

Situace našich mladých hrdinů se dramatizuje. Aarch má dojem, že před příjezdem na ohromný Genesis stadion, kde se mají odehrát všechny následující zápasy, je potřeba důkladně připravit strategii. Napětí se stupňuje, sportovní novináři z celé galaxie upírají své zraky na SNow-Kids, kteří jsou ubytováni v luxusním hotelu, kde mají dokonce svého vlastního sluhu jménem Djado. Tyhle překvapivé podmínky každého potěšily, nejvíce však Mei, která souhlasí, že se stane tváří jisté značky šamponu. Tia má úplně jiné starosti – vyzbrojena fotografií Rocketovy matky se jí vydává hledat…

Radost ze hry

D’Jok se stává nejnovější vycházející hvězdou galaktického fotbalu a on i jeho spoluhráči se před zápasem s Wambas cítí velmi sebejistě. Pro Aarcha ale není dopředu vyhraný žádný zápas a má strach, že se jeho svěřenci příliš opájejí jistotou. Jak každý z hráčů zvládne svou novou úlohu? Opravdu si D’Jok nechal všechnu tuto slávu vstoupit do hlavy? Sonny a Piráti mezitím pochopili, proč je MetaFlux tak výjimečně důležitý a jsou připraveni udělat cokoliv, aby se dostali do Clampovi laboratoře.

Pod tlakem

Tlak na mužstvo se zvyšuje. Zápas proti Wambas málem skončil fiaskem. D’Jok opravdu stoupla sláva do hlavy – dokonce ani Micro-Ice svého přítele nepoznává. Na Mei tlaší její matka a chce po ní, aby točila další reklamy. Tia naplánovala Rocketovi k narozeninám večírek. Naši bezstarostní mladí hrdinové nemají ani ponětí, jaká hrůza je čeká.