Zlatá kolekce dětských písniček Vol. 3

Holka modrooká, Okolo Třeboně, Pec nám spadla …. Kdo by neznal tyto písničky. Zpívaly se v dobách, kdy nás maminky, tatínkové, babičky a dědečkové houpali na kolenou, a zpívají se dosud. Vydavatelství Cover Bros nám v úterý 30.června 2009 připravilo již třetí část těchto písní na CD – Zlatá kolekce dětských písniček Vol. 3, za cenu 49,- Kč. Zpívejte svým dětem, milují to!

Obsah CD:

1. Okolo Hradce – Pásla ovečky – Červený šátečku – Šel zahradník do zahrady – U panského dvora – Šla Nanynka do zelí (9:33)

2. Já mám koně – Když jsem já sloužil – Vyletěla holubička – Jede jede poštovský panáček – Travička zelená – Tluče bubeníček (8:36)

3. Holka modrooká – Nepudu domů – Ach synku synku – Dědečku dědečku koleda – Andulko šafářova – Chovejte mě má matičko (6:42)

4. Hrály dudy – Já jsem malý mysliveček – Marjánko Marjánko – Na Bílé hoře – Na tom pražským mostě – Pec nám spadla (6:25)

5. Okolo Třeboně – Kočka leze dírou – Když jsem husy pásala – Běží liška k Táboru – Skákal pes – Ovčáci, čtveráci – Komáři se ženili

7. Měla babka – Voděnka studená – Prší prší – Vrť sa děvča okolo mňa – Jedna dvě tři čtyři pět – Už je to uděláno

 

 

Celkový čas 43:52 min.