North Video – Profesionálové – DVD 8

Ani tento pátek 3. července 2009 nemuseli být fanouškové britského akčního seriálu Profesionálové zklamaní. North Video přineslo na stánky již 8. DVD tohoto seriálu, za cenu 49,- Kč. Disk obsahuje tři epizody. 

Ray Doyle, William Bodie. Bývalý policista a bývalý voják. Spojeni v jeden tým, aby se přidali k Georgovi Cowleymu, do nové organizace CI5. Jsou pověřeni bojem s teroristy, kriminálníky a korupcí – kdekoliv na ně narazí a bojují všemi prostředky. Jediní, komu mohou věřit, jsou jen oni sami.

DVD obsahuje 3 epizody:

1. Muž bez minulosti (48:53)

Na jídelním lístku smrt… Bomba v restauraci zabije kolemjdoucí a vážně zraní Bodieho přítelkyni. Kdo je za to zodpovědný? Bodie a Doyle vyšetřují, koho měla bomba vlastně zabít… a proč.

2. Ve veřejném zájmu (50:28)

Právo ve své podstatě… Policejní ředitel našel skvělé řešení vzrůstající kriminality ve městě: dát policistům maximální pravomoci. Ale víte, co se říká o absolutní moci.

3. Odpadlík (50:33)

Hřát si hada na prsou… Kdo je zodpovědný za to, že je klíčový svědek zavražděn a Cowley zraněn? Bodie a Doyle se snaží odhalit odpadlého agenta CI5 – někoho, kdo předem ví o všech jejich dalších krocích.

Země původu: Velká Británie
Rok vzniku
: 1977
Originální název: The Professionals
Žánr
: krimi, akční
Režie
: Charles Crichton, Tom Clegg, Ernest Day, Francis Megahy, Martin Campbell, Sidney Hayers, Peter Medak, David Wickes, Pat Jackson, Douglas CamfieldHrají: Lewis Collins, Martin Shaw, Gordon Jackson, Ian McDiarmid, Pierce Brosnan, Jiří Pravda, David Suchet, Peter Cellier, Patrick Malahide, Patricia Quinn, Vicki Michelle, Nick Brimble, David Bradley
Námět: Brian Clemens
Scénář
: Brian Clemens, Ranald Graham, Gerry O’Hara, Anthony Read, Roger Marshall, Christopher Wicking, Edmund Ward, Don Houghton, Dennis Spooner, Stephen Lister, Tony Barwick
Údaje o DVD: 

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky:
české vypínatelné u českého zvuku, české napevno s anglickým zvukem
Obraz:
barevný (remasterovaný) 4:3
Délka:
150 minut
Typ DVD:
DVD 9
Bonus:
Dále připravujeme (trailery: Arizona Dream, Drsná magie, Ledová bouře, Muž, který plakal, Pevnost Saganne, Ponorka U-571, Probuď se, špione!, Rozhovor se zahradníkem, Smrt panen, Váha vody)