Paleček v MP3

Česká multimediální vydává ve čtvrtek 9. července 2009 další z oblíbených pohádek v MP3. Za 59,- Kč můžeme zakoupit poetické vyprávění plné fantazie, dobrodružství, napětí a kouzel. Paleček je nejenom veselý a vtipný chlapík, ale také dědic trůnu starobylé říše. Vydejte se spolu s ním na kouzelnou cestu.

Nechte se pobavit úžasným příběhem Palečka z pera nezapomenutelného Václava Říhy. Po více než 50 letech máte příležitost slyšet poetické vyprávění plné fantazie, dobrodružství, napětí a kouzel. Paleček je nejenom veselý a vtipný chlapík, ale také dědic trůnu starobylé říše. Vydejte se spolu s ním na kouzelnou cestu. Držíte v ruce více než 4 hodiny zábavy pro celou rodinu – pojďte si ji užít!

Znáte pohádky Václava Říhy? Určitě jste je sami četli nebo slyšeli od vaší maminky či babičky. Říhův jazyk se směle vyrovná K. J. Erbenovi či Boženě Němcové. Těžko si lze představit, že jeden z Říhových nejrozsáhlejších příběhů zmizel z povědomí českých dětí a dospělých na více než půlstoletí. A přece je to pravda!

Seznamte se s Palečkem a prožijte s ním dobrodružství obřích rozměrů! Dozvíte se, jak se Paleček seznámil se svou kmotrou ze světa lidí, a kterak kmotra získala zlatý poklad. Prožijete dramatickou potopu Palečkova světa a podnikněte s ním dobrodružnou cestu kolem světa. Chcete vědět, co se děje v trávě pod listy kopřiv a mateřídoušky? Budete u toho, až se Paleček seznámí se statečným mravenčím přítelem Mirmexem a také u toho, když budou stateční mravenci bojovat v nelítostné bitvě na život na smrt. Jste zvědaví, jak příběh dopadne? Pojďte si ho poslechnout!

S Palečkem zažijete chvíle štěstí, chvíle smutku i naděje. Potěší vás klid a pohoda časů, kdy jste sami byli dětmi. Nenechte si ujít kouzelný příběh, který byl tak dlouho skryt očím a uším českých čtenářů a posluchačů a poslechněte si jej ještě dnes!

Obsah:

1. Palečkovy křtiny (24:22)
2. Jak byl Paleček nalezen kmotrou (24:11)
3. Palečkova cesta kolem světa (27:37)
4. Paleček v zakletém zámku (17:41)
5. Paleček v Ráji a v Pekle (22:25)
6. Palečkovy vycházky (20:43)
7. Paleček a Mandelinka (22:27)
8. Mravenčí město (25:11)
9. Mravenčí bitva (13:50)
10. Paleček zajat a osvobozen (27:07)
11. Mandelinka umírá (25:33)

Napsal Václav Říha. Hraje a vypráví Miroslav Kudela. Hudba a zvuková režie Jiří Philipp.