Filmag horor – Krvavý les

Filmag nám v ediční řadě Horor ve středu 22. července 2009 slibuje drsnější verzi Záhady Blair Witch ve filmu Krvavý les za 45,- Kč. Duchové minulosti touží po pomstě! No uvidíme. Skóre 3,8 z 10 na imdb.com vyvolává spíše skepsi.

 

  

Vyměnit shon velkoměsta za klid hlubokých lesů, kdo by o tom občas nesnil. I čtyři mladí turisté se rozhodli strávit několik nerušených dní v lůně přírody. Jaké ale bylo jejich překvapení, když zjistili, že nejsou v divočině sami. A navíc ti, kteří se jim tu a tam zjevují mezi křovinami, rozhodně nejsou přátelsky naladěni. V hluboké jeskyni na naše hrdiny čeká pološílený kanibal, jehož hrozivé tajemství je klíčem k přeludům a přízrakům, které děsí turisty od prvního vstupu do hlubin Krvavého lesa.

 

 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 1982

Délka: 85 minut

Původní název: The Forest

Režie: Donald M. Jones

Scénář: Evan Jones

Produkce: Charles Aubuchon, Frank Evans, Donald M. Jones, Irv Saunders

 

 

 

Hudba: Richard Hieronymus, Alan Oldfield

Kamera: Stuart Asbjornsen, Donald Jones

Společnost: Wide World of Entertainment

Natáčeno: Sequoia National Park – 47050 Generals Highway, Three Rivers, Kalifornie, USA

 

 

 

Hrají: Dean Russell (Steve), Gary Kent aka Michael Brody (John), Tomi Barrett aka Elaine Warne (Sharon), John Batis (Charlie), Ann Wilkinson (Teddi), Jeanette Kelly (matka), Corky Pigeon (John Jr.), Becki Burke (Jennifer), Tony Gee (Plumber), Stafford Morgan (muž), Marilyn Anderson (žena), J. L. Clark (opravář), Don Jones (strážce lesa), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný