Sport – C.I.A. 2 – Krycí jméno: Alexa

Někdy si tak říkám, že čím větší pytlíkovina, tím větší naděje na pokračování. V sobotu 25. července 2009 bude za 49,- Kč nabízeno deníkem Sport pokračování C.I.A. 2 – Krycí jméno Alexa. Oficiální slogany jásají – žhavá akce a dokonalé bojové scény! Jedná se o režijní debut hlavního představitele.

  

Přísně utajovaný nukleární systém byl ukraden. Agent CIA Mark Graver se musí spojit s dřívější teroristkou Alexou, aby mu pomohla najít a vrátit systém dřív, než bude zneužit. Zlodějem je bývalý agent CIA Ralph Straker, který nyní vede soukromou armádu a je rozhodnut prodat systém tomu, kdo nabídne nejvíc. Celý svět je v ohrožení! Šéf bezpečnosti CIA Mark Graver se pokouší najít Alexu, bývalou teroristku, se kterou se chtěl kdysi oženit. Alexa musí proniknout do tréninkového tábora v poušti a zmocnit se mikročipu.

 

 

A kromě dostupných kritických hodnocení i pár diváckých hlasů:

 

Tak Lamas zkusil i něco režírovat, hm. Stejně blbé a ubohé jako jeho herectví…

 

Až někdy čekáte, že záporáci se skutečně nejen přestanou krýt, ale ještě vylezou a začnou prosit: "Killni nás, ať máš nějakou radost." A Lamas takhle napřáhne prst – a protivníci, hu, popadají jak zralé hrušky, krev cáká všude okolo. Inu, asi nějaké tajemné asijské bojové umění.

 

Zadní strana 

 

Žánr: Akční / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1994

Délka: 88 minut

Původní název: CIA II: Target Alexa

Režie: Lorenzo Lamas

Scénář: Kathleen Kinmont, Michael January, David Halver, John Weidner

Produkce: Jerry P. Jacobs, Scott McAboy, Joseph Merhi, Richard Pepin

Hudba: Louis Febre

Kamera: Richard Pepin

Společnost: PM Entertainment Group

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA / Rancho Palos Verdes, Kalifornie, USA

Hrají: Lorenzo Lamas (Mark Graver), Kathleen Kinmont (Alexa), John Savage (Franz Kluge), John Saint Ryan (Ralph Straker), Lori Fetrick (Lana), Pamela Dixon (šéfová Robin), Sandee Van Dyke (Tanya), Al Sapienza (Raines), Michael Chong (plukovník Trang), Daryl Keith Roach (Wilson), Gary Wood (Rick), Larry Manetti (Radcliffe), Branscombe Richmond (generál Mendoza), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný