ŠDP – Amulet věků – Útěk z Pompejí

Toužili jste někdy cestovat časem? Teď máte příležitost. Objevte amulet věků ztracený při zkáze Pompejí! Další z počítačových her pro děti Amulet věků – Útěk z Pompejí vyšla ve čtvrtek 6. srpna 2009. Vydává Špidla Data Processing v edici Hry pro každého za 49,- Kč.

Vzrušující PC hra pro celou rodinu.

Ohromující dobrodružství, jaké jste ještě nikdy nehráli! Nalezněte amulet, který svému držiteli umožňuje cestovat v čase. Zachraňte Pompeje!

Alabama Smith je temperamentní a inteligentní mladík. Je také výborným studentem archeologie, takže když jeho profesor potřebuje najít amulet, který svému držiteli umožňuje cestovat v čase, obrátí se pro pomoc na našeho pohotového hrdinu. Přidejte se k Alabamovi a profesorově dceři Anastázii na jejich cestě do novodobých Pompejí. V ohromujícím dobrodružství, jaké jste ještě nikdy nehráli!

 
 
Nejprve pomůžete Alabamovi najít amulet a později se ujmete role Anastázie, která se snaží zachránit svého nového kamaráda před výbuchem sopky Vesuv.

Dokážete vyřešit všechny úkoly a aktivovat amulet? Pokud ano, získáte možnost cestovat časem křížem krážem. Čekají na vás složité úkoly. Připravte se na šokující nálezy a odhalení v příběhu plném podvodů a intrik. Jaké další nástrahy a úkoly vás ještě čekají? To se dozvíte v této neuvěřitelně zábavné hře.

Tak na nic nečekejte a vydejte se na dobrodružnou cestu plnou napětí a zábavy!

– 17 úrovní
– 25 zábavných miniher
– 2 stupně obtížnosti: pro začátečníky a pokročilé

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

 
 
Požadavky na PC:
 

Windows 2000/XP/Vista, procesor 800 Mhz, RAM 512 MB, místo na pevném disku 72 Mb, 32 MB 3D grafická karta, DirectX