Neuvěřitelné příběhy 2 – 4 x DVD

Trocha duchařiny, spousta napětí i humoru, ale hlavně notná dávka hravé fantazie Stevena Spielberga, který uvádí příběhy odehrávající se někde "mezi nebem a zemí". V sobotu 8. srpna 2009 přináší North VIdeo na stánky  kompletní 2.řadu seriálu Neuvěřitelné příběhy 2. 4 x DVD v reedici pořídíte za příznivou cenu 99,-Kč.

Poslední možnost nákupu, filmu na území ČR končí licence!
 
Balení obsahuje 4 DVD.
 
Epizody:
 
01. SNUBNÍ PRSTÝNEK (THE WEDDING RING) – Když Herbert své milované nasadí prstýnek, změní se všední, životem unavená žena v okouzlující svůdnici.
 
02. SPRÁVNÉ DÁVKOVÁNÍ (MISCALCULATION) – Phil rozumu příliš nepobral, a tak navždy zůstane záhadou, že zrovna on vynalezl… elixír lásky.
 
03. ČAROVNÁ SOBOTA (MAGIC SATURDAY) – Každou sobotu hraje Marky se svým dědou baseball; když po čase starému muži dojde dech, pomůže kouzlo.
 
04. VSTUPTE KE MNĚ DO SNŮ (WELCOME TO MAY NIGHTMARE)  – Ačkoli Harry nade vše miluje horory, když jednou vstoupí do Hitchcockova Psycha, zoufale se snaží o návrat do reality.
 
05. MUSÍTE MI VĚŘIT (YOU GOTTA BELIEVE ME) – Earl je přesvědčen o tom, že jeho noční můra o havárii Boeingu 747 není jen strašná předtucha.
 
06. GRÍBL (THE GREIBBLE)  – Objeví se nečekaně během letní bouřky, je velký a chlupatý, má obrovský apetit a nadělá pěknou paseku.
 
07. ŽIVOT V CELE SMRTI (LIFE ON DEATH ROW) – Green Mile, který na svůj ortel čeká v cele smrti, zjistil, že má úžasnou schopnost uzdravovat pomocí doteku.
 
08. JAK PŘIPRAVIT PROFESORA O HLAVU (GO TO THE HEAD OF THE CLASS), 2 části – Spíše než školní učebnice Coffey miluje horory a svoji sexy spolužačku. Má rád ovšem i černou magii.
 
09. DÍKUVZDÁNÍ (THANKSGIVING) – Dora se zoufale nudí v malém městečku, kde lišky dávají dobrou noc. Objev "jeskynních lidí" její život obrátí naruby.
 
10. O NEJLEPŠÍ DÝNI (THE PUMPKIN COMPETITION) – Lakomá paní Dinnocková v souteži zahrádkářů nikdy nevyhrála… dokud se neobrátila na záhadného botanika.
 
11. CO KDYŽ..? (WHAT IF..?) – Pětiletého Johana rodiče poněkud zanedbávají, proto si ve své fantazii vytvořil zcela vlastní svět.
 
12. VĚČNÁ PAMĚŤ (THE ETERNAL MIND) – Tolik se bál své smrti, že svou mysl přenesl do počítače. Tento jedinečný "život" mu však nepřinesl mnoho potěšení.

13. STOPAŘKA (LANE CHANGE) – Pozor na stopařky, které vás zastaví uprostřed noc! Váš život by mohl dostat zcela novou dimenzi.

14. PARŤÁK (BLUE MAN DOWN) – Ucházet se o službu v policejním sboru a přitom být neviditelný, to by za jistých okolností mohlo být ku prospěchu.

15. V TELEVIZNÍM SVĚTLE (THE 21-INCH SUN)  – Záhadná popínavá rostlina se má čile k světu pouze za svitu televizní obrazovky.

16. HODNÝ PEJSEK (FAMILY DOG) – Leží v pelíšku, mhouří oči ve zdánlivé dřímotě a pozoruje členy své rodiny. Co se mu asi honí hlavou?

 
17. GERSHWINOVO ZJEVENÍ (GERSHWIN´S TRUNK)  – Pokud snad chybí nadání, stačí o pomoc požádat vhodné medium a muzikálový šlágr je na světě.

18. MOC DIVNÍ SOUSEDÉ (SUCH INTERESTING NEIGHBOURS) – Chřestýši, vyjící kojoti, náhlá zemětřesení… že by za všechny tyto nepříjemnosti mohli noví sousedé?

19. BEZ DIANY (WITHOUT DIANA) – Velikonoční piknik se tentokrát nevydařil. Malá Diana se bez dozoru vydala do lesa a zjevně narazila na bludný kořen.

20. STĚHOVÁNÍ (MOVING DAY)  – Někdy je lepší rovnou vyhořet. Když máte navíc přesídlit na 85 miliard mil vzdálenou planetu, vyjde to skoro nastejno.

21. MISS GALAXIE (MISS STARDUST)  – V tomto klání jde o všechno, a tak není divu, že nervozita vrcholí. Navíc když hrozí, že Země bude ze soutěže vyloučena.

 
 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky

Titulky: české vypínatelné u českého zvuku, české napevno s anglickým zvukem

Obraz: barevný 4:3

Délka: 133 + 133 + 112 + 112 minut (celkem 490 minut)
Typ DVD: DVD 9

Bonusy: žádné