DVD edice – Pokoj vášně

Od středy 19. srpna 2009 máme další možnost rozhojnit sbírky komedií. Sexy komedii ve stylu Prci, prci, prcičky pod názvem Pokoj vášně vydává DVD edice, cena je 49,- Kč.

Reno má špatný den – ukradli mu auto, dostal výpověď z práce a doma najde spolubydlícího v posteli se svou dívkou. Rozhodne se, že již nikdy nechce mít žádné spolubydlící.

Po roce si Reno najde novou přítelkyni Holly, ale s ní také přichází nové problémy. Zdědil krásný dům v Holywoodu, ale náklady na jeho provoz jsou velmi vysoké. Reno a Holly tak musejí hledat spolubydlící.

Po neuvěřitelných pohovorech, začínaje se schizofrenní dívkou a konče uprchlým vězněm, najdou konečně ty pravé. Charismatického lamače dívčích srdcí Chada a blonďatou sexbombu Nicole, která s Renem neustále flirtuje.

Reno se ale obou nových spolubydlících bojí. Nicole i Chad by se chtěli s Holly vyspat, a Reno také musí držet na uzdě svou touhu po Nicole.

 

Země původu: USA
Rok vzniku
: 2004
Originální název
: Roomies

Světová premiéra: 4. června 2004 – USA
Žánr
: Komedie / Drama / Romantický
Režie:
Oliver Robins

Scénář: Michael Baumgarten, Kate McKinney, Oliver Robins

Produkce: Michael Baumgarten, Richard Minnich, Anthony Perretti, J. David Williams

Hudba: Micha Liberman, Rena Riffel

Kamera: David Klein

Společnost: Roomies The Movie / Woodlawn Holdings Inc.

Natáčeno: Dallas, Texas, USA / Los Angeles, California, USA

Hrají: A. J. Buckley (Reno), Holly Fields (Holly), Jennifer Lyons (Nicole), Joel Michaely (Christian),  David Wheir (Chad), Michelle Brookhurst (hlasatel), Shelly Kurtz (stýček Charlie), Christopher Jacobs (Greg), Andrew Shaifer (Doug), Adam Wylie (pan Asher), Miranda Bailey (Janice), William Zabka (obchodník), Lisa Brenner, Dana Barron, Stephen Furst, Rena Riffel, a další…

Obal zahraničního vydání 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky:

Obraz:

Délka:

Typ DVD:

Bonusy:

Roomies The Movie Woodlawn Holdings Inc.