ABC – SRS – Street Racing Syndicate

 

V herní edici časopisu ABC vyšla v úterý 18. srpna 2009 další počítačová hra za 49,- Kč. Tentokrát je to drsný svět pouličních závodů SRS – Street Racing Syndicate. Jak hlásá obal: Vytuň to a vohul to! Protáhni městem ta nejsilnější auta!  

 

Každou noc se ve městech, jako jsou Los Angeles, Philly nebo Miammi, schází spousta závodníků, kteří túrují motory, zkouší svá nitra a limity svých vozů. Ať už jsou to ilegální či schválené závody ježděné na trati či živými ulicemi města, vysoká rychlost je vždy vysoce riskantní. Ve hře Street Racing Syndicate si výzvy, které přijmete, musíte vybírat velmi pečlivě. Sláva je skvělá. Peníze a rychlá auta jsou ještě lepší. Ale pohled na soupeře odjíždějícího ve vašem autě je prostě smutný.

Drsný svět pouličních závodů Vás připoutá k volantu a strhne do víru nočního velkoměsta. Vrhnete se do spleti ulic osvětlených neony a majáky policejních aut. Natřískejte si peněženku,sbalte usměvavou kočku a sežeňte nablýskanou káru. Až zaburácí pod kapotou vaší stovky nitrem nadupaných koní, pošlete své soupeře navždy k ledu… Svět ilegálních závodů se před vámi otvírá. Usedněte do jednoho z 40 autentických licencovaných vozů. Svého čtyřkolového miláčka si vylaďte a upravte dle svých představ a ukažte všem svým konkurentům záda..
 

AUTA:

Zajezděte si v některém z více než 40 oficiálně licencovaných aut, ke kterým patří stovky skutečných součástek, nálepek, vinylů a laků.

ILEGÁLNÍ A SCHVÁLENÉ ZÁVODY:

Ulice a trať. Den a noc. Prostředí měst Los Angeles, Philly a Miami.

OTESTUJTE A VYLAĎTE SI VŮZ:

Poslouchejte, jak motor řve při maximálním točivém momentu a namáhá všechny své koňské síly!

ŘIĎTE SE PRAVIDLY, NEBO SI PORAĎTE S POLICIÍ:

Policejní hlídky, bloky na silnici a vysoké pokuty mohou rychlou akci poněkud přibrzdit.

Minimální konfigurace:
– Windows 98/2000/ME/XP
– procesor 1 GHz
– paměť 256 MB RAM
– grafická karta s 32 MB RAM
– DVD-ROM

Doporučeno pro hráče od 16 let.
Manuál (v anglickém jazyce) je v elektronické podobě na DVD.

Technická podpora:
support@futuregames.cz, tel.: 602 152 004 (v pracovní dny 9-17 hod.)
Technická podpora slouží pro řešení problémů s chodem hry na Vašem počítači, nikoli pro rady jak hru hrát.