Filmag horor – Kvílení vlkodlaků VI

A máme tu dalšího zástupce rozsáhlé série. Ve středu 26. srpna 2009 v edici Horor Filmag nabízí Kvílení vlkodlaků VI za 45,- Kč. Souboj nejstrašlivějších monster filmové historie. Touha po pomstě je silnější než touha po krvi.

Mladá dívka s plyšovým medvídkem utíká před tajemným pronásledovatelem v ovocném sadu. Je dostižena a brutálně zavražděna. Do blízkého zapadlého amerického maloměstečka Canton Bluff přichází tajemný Angličan tulák Ian s roztrhaným plyšovým medvídkem. Mladík se ubytuje v místním kostele, kde pomáhá s opravami a snaží se začlenit do zdejší společnosti.

 

Dlouho trvající sucho v okolí města způsobuje hromadný odchod celých farmářských rodin. Šerif nemá rád pochybné nezvané bezdomovce a Ianovi to dá razantně najevo. Nebýt jednoho farmáře, putoval by Ian zase o dům dál. Postupně se seznamuje s obyvateli města.

 

Vypadá to však, že Ian není ve městě náhodou. Jeho zavazadlo je plné výstřižků z novin o pohřešovaných lidech a muži jménem R. B. Harker. Také v něm má kalendář, kde je označen úplněk. Úplněk, který bude za dva dny.

 

Ráno do města přijíždí cirkus. Harkerův svět zázraků, pojízdné obludárium. Panoptikum plné podivínů a zrůd. Harkerovo království plné smrtících tajemství… Majitel mladého Angličana zajme a před všemi obyvateli městečka odhalí jeho vlkodlačí stránku. Sám Harker však má tajemství, kvůli kterému se jej snaží Ian zničit…

 

Podle diváků další z důkazů, že kvalita některých sérií strmě klesá s narůstajícím číslem pokračování: A navíc citujme: Nápad vytvořit kladného vlkodlaka pokládám za nesmysl a neberu ho vážně!

Žánr: Horor / Komedie

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1991

Délka: 96 minut

Původní název: Howling VI: The Freaks

Režie: Hope Perello

Námět: Gary Brandner (román)

Scénář: Kevin Rock

Produkce: John C. Broderick, Harvey Goldsmith, Steven A. Lane, Peter A. McRae, Robert Pringle, Edward Simons, Ronna B. Wallace

Hudba: Patrick Gleeson

Kamera: Edward J. Pei

Společnost: Allied Entertainments Group PLC / Allied Vision

Hrají: Brendan Hughes (Ian), Michele Matheson (Elizabeth), Sean Gregory Sullivan (Winston), Antonio Fargas (Bellamey), Carol Lynley (slečna Eddingtonová), Jered Barclay (Dewey), Bruce Payne (R. B. Harker), Gary Cervantes (šerif Fuller), Christopher Morley (Carl / Carlotta), Deep Roy (Toones), Randy Pelish (Pruitt), Ben Kronen (Hank), John A. Neris (Earl Bartlett), Al White (Carny Worker), Jeremy West (Lester), William Marquez (Towny #1), Gerry Black (Towny #2), Terry Hoyos (Towny #3), Elena Beragnolii (trpaslík #1), Joe Gieb (trpaslík #2), Steven A. Lane (zrůda), Elizabeth Shé (Mary Lou),  Jennifer Trinkner (žena), Vincent Fazzari (Carny Worker), Robert Reynolds (Carny Barker), a další

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3 (1,33:1)

Bonus: žádný