Mediaway – Bollywoodské trháky 5 – Yehi Hai Zindagi

Vydavatelství MediaWay zveřejnilo informace o všech plánovaných titulech kolekce Bollywoodských trháků a v pátek 28. srpna 2009 za 49,- Kč můžeme čekat film Yehi Hai Zindagi.

Vasundhara je tanečnicí klasického tance. Vystupuje na představeních a má vštípeny pevné etické zásady. Miluje Indii a netoleruje lidi, kteří se její země štítí. A velmi nerada vystupuje mimo svou zemi. Pochází ze střední vrstvy a stejně jako ostatní pohledné dívky jejího věku sní o svém pohádkovém princi.

Vijay Thakur je organizátor napojený na Pintyu Bhagata, barona podsvětí. Vijay se snaží „přemluvit" Vasundharu, aby vystoupila na jakési Pintyově akci na Singapuru.

Naštěstí je Vasundhara v té době na Mauriciu. V Bombaji se mezitím Vijay dočká obvinění z vraždy. Jednou ze dvou obětí je muž, který se pokoušel Vasundaheru ochránit před únosem, a zbyly po něm dvě děti. Vasundhara se tak ve chvíli ocitá v roli pečovatelky malých sirotků.

Při svém vystoupení na Mauriciu se seznámí s Udaybhanem, synem bohatého obchodníka. Vše nasvědčuje tomu, že se její sny začínají naplňovat. Vasundhara prožívá život plný kotrmelců. Co si počne? Má se provdat za Udhaybhana, žít iluzi života v luxusu a ponechat sirotky jejich osudu? Nebo má zůstat se sirotky? Nebo má prostě jenom pokračovat ve svém životě?

 

Žánr: Drama / Romantický / Muzikál

Země původu: Indie

Rok vzniku: 2005

Délka: 151 minut

Původní název: Yehi Hai Zindagi / พลิกฟ้าตามล่าดาว

Světová premiéra: 7. ledna 2005 – Indie

Režie: Ajay Phansekar, Raam Shetty

Scénář: Ajay Phansekar

Produkce: Manoj Khalatkar, Gopal Kondawar, Jairaj Patil

Choreografie: Baba Yadav, Jojo Khan, Saroj Khan

Hudební režie: Arvind Haldipur-Nirmal

Kamera: B. Laxman

Hrají: Gracy Singh (Vasundhara), Saahil Khan (Udaybhan), Parvin Dabas (Vijay Thakur), Supriya Karnik (matka Vasundhary), Shivaji Satham (otec Vasundhary), Mukesh Tiwari (Pintya), a další

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk:

Titulky:

Obraz:

Bonus: