DeAgostini – Sněhurka a sedm trpaslíků (kniha+CD)

Když jsem se před nedávnem stavoval na soudružské návštěvě v Nýřanech, jedna zákaznice tam po Pavlovi M. loudila informace, jestli někdy nebudou vycházet na DVD třeba Šmoulové nebo Kačeři… Jenže studio Disney si svoje filmové pohádky hlídá (a nepustí). Nicméně dnes ve čtvrtek 27. srpna 2009 se na pultech za (zaváděcích) 49,- Kč objevila nepřehlédnutelná náhražka v podobě knihy a CD. První vlaštovkou je Sněhurka a sedm trpaslíků a na pulty ji předložilo nakladatelství jménem DeAgostini, které s obdobnými kolekcemi na pokračování má zkušeností víc než dost.

Jak bylo řečeno výše, v obřím balení s logem Disney se nachází kniha Sněhurka a sedm trpaslíků a CD, kde pohádku čte Tomáš Borůvka.

 

Oficiální info o edici kouzelné pohádky zní:

 

Každé dva týdny na tebe čeká úchvatná ilustrovaná Disney pohádka, abys mohl/a číst o dobrodružství svých oblíbených hrdinů a spolu se zvukovým CD poslouchat jedinečné vyprávění pohádky!

 

Nyní můžeš kdykoliv poslouchat a číst své oblíbené pohádky a ve své fantazii cestovat v jejich světě kouzel!

 

Vytvoř si svou vlastní jedinečnou kolekci výběru neznámějších pohádek Disney a užij si dobrodružství svých oblíbených hrdinů!

 

Další pohádky vaší kolekce:

 

– Hledá se Nemo

– Kráska a zvíře

– 101 dalmatinů

– Popelka

– Petr Pan

– Malá mořská víla

– Pinokio

– Medvídek Pú

– Lady a Tramp

– Lví král

– Bambi

– Pocahontas

 

a mnoho dalších oblíbených pohádek.

 

A podle toho, že se jedná o zdůrazňovanou zaváděcí cenu, asi od druhého pokračování poleze pěkně nahoru…