Levné knihy – Michael Jackson – Odkaz krále popu

Sobotní nabídku titulů, které byly k nalezení na novinových stáncích, završili Levné knihy. Dnes, v sobotu 29. srpna 2009, kdy by Michael Jackson oslavil 51. narozeniny, vyšel dokument mapující fenomenální kariéru krále popu od počátků do nečekaného konce s názvem Michael Jackson – Odkaz krále popu. Cena je 49,- Kč.

Michael Jackson – jaký opravdu byl.

V osobě Michaela Jacksona odešla jedna z největších osobností showbyznysu. Prostřednictvím tohoto dokumentu se stanete svědky jeho kariéry, včetně extra materiálu, kde najdete záběry natočené bezprostředně po jeho úmrtí.

Příliš brzy odešel a příliš dlouho trpěl. Ve svých 50 letech měl Michael Jackson za sebou jednu z nejdelších kariér v oblasti showbyznysu. Jeho hudební odkaz je obrovský. Měl všechny předpoklady k tomu, aby významně ovládl žebříčky světových hitparád: charismatický, okamžitě identifikovatelný hlas, taneční kreace, z nichž přechází zrak, strhující hudební všestrannost a spoustu hvězdné energie. Měl více hitů, víc než kdy někdo nahrál, prodal více lístků na koncerty, více knih a časopisů než jakýkoliv jiný umělec ve 20. století. Po velkou část své kariéry dokázal bezkonkurenčně ovlivňovat svět mladší generace prostřednictvím svého přispění na poli hudebním a humanitárním.

Prostřednictvím tohoto dokumentu se stanete svědky všech těchto událostí.
 
 

Údaje o DVD:

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky
Titulky:
české
Délka:
57 min. + bonusy
Obraz:
barevný i černobílý 16:9 letterbox
Typ DVD:
DVD 5
Bonus:
Poslední tisková konference Michaela Jacksona, Prohlášení Michaela Jacksona 1995, Další bonusy (např. Pamětní den v Staples Center, záběry z nemocnice Ucla a mnohem víc…)