MF Dnes – Óčko hity – Rockové pecky 1

V pondělí 7. září 2009 se dostane i na milovníky hudby. Díky MF Dnes by se mělo objevit další DVD pod palcem naší hudební televize Óčko, které představí vybrané hity s názvem Rockové pecky 1 za 50,- Kč.

Dle zveřejněné informace se po předchozích devíti DVD poprvé chystá "lahůdka pro rockery":

 

České rockové klipy a jeden slovenský pěkně pohromadě můžete mít za pouhých 50 korun.

 

Najdete tu klipy, které už nejsou tak často k vidění, jako je třeba Motýlek od Daniela Landy, Průša od Fanánka, Láska je láska od Lucie Bílé nebo Malování od Divokýho Billa.

 

Na DVD je taky pecka od oblíbené kapely tanečních zábav skupiny Brutus. Ou jé. Jejich hit Opijem se nesmí na takovém výběru chybět.

 

Je tu ovšem něco i pro jemnější povahy. Iva Frühlingová přispěla písní Á part a s Jarkem Nohavicou si můžete zazpívat píseň Starý muž.

 

A kdo dál? Kabát, Kryštof, Tři sestry, Mňága a Žďorp, Petr Muk, Horkýže Slíže, Alkehol a Argema. To vše už 7. září! Rockové pecky vyjdou spolu s Mladou frontou DNES a pak budou k dostání v Mafra shopu (Karla Engliše 519/11, Praha 5).

 

Druhý díl Rockových pecek je plánován na listopad. Mezitím se můžete těšit na desáté DVD Óčko hitů, které vyjde koncem září.

 

Mno, tak nějak nevím, kdo je podle těch řádků asi tak rocker… Nic proti uvedeným interpretům, ale přece jen. Rocker je ten, kdo poslouchá Bílou, Nohavicu nebo Feühlingovou? Nebo ten, kdo poslouchá Brutus, Alkehol či Argemu? Zná tam někdo v redakci taková slova, jako Krabathor, Debustrol, Törr, Root, Master’s Hammer?

 

A poté, co leží na pultech, můžeme upřesnit finální obsah:

 

01. Kabát – Pohoda

02. Daniel Landa – Motýlek

03. Divokej Bill – Malování

04. Tři sestry – Pijánovka

05. Kryštof – Cosmoshop

06. Lou Fanánek Hagen – Průša

07. Lucie Bílá – Láska je láska

08. Mňága a Žďorp – Hodinový hotel

09. Petr Muk – Zrcadlo

10. Horkýže Slíže – R n´B Soul

11. Brutus – Opijem se

12. Alkehol – Hlupák váhá

13. Iva Frühlingová – Á part

14. Argema – Tohle je ráj

15. Jarek Hohavica – Starý muž

Celková hrací doba cca 49 minut