Green Media – Sněhurka a sedm trpaslíků + bonus

Před prázdninami se objevila v nabídce levných DVD série pohádek, které se námětově a trochu i vizuálně shodovaly s produkcí studia Disney. V úzkých plastových krabičkách je na trh vychrlila společnost Green Media. Po letní pauze to vypadá, že se vlak opět dává do pohybu. Dnes ve středu 9. září 2009 jedna reedice a za 49,- Kč i jedna novinka. Sněhurka a sedm trpaslíků doplněná bonusovou pohádkou Anna a král.

Sněhurka a sedm trpaslíků

Klasická pohádka o princezně Sněhurce a sedmi trpaslících. Poté, co Sněhurka uteče od své macechy, zlé královny, nabídne jí přístřeší ve svém domečku v lese sedm trpaslíků. Když ji tam nakonec královna objeví, lstí ji donutí sníst otrávené jablko a princezna usne hlubokým spánkem. Podaří se princi Sněhurku z jejího spánku probudit?…

Anna a král

Anna příjme místo vychovatelky u siamského dvora a přichází na to, že jeden z jejích nejnezbednějších žáků je nástupcem trůnu. Shodou okolností se její syn přátelí právě s princem a i přes velké společenské rozdíly se oba naučí vzájemné úctě a pochopení a společně prožijí největší dobrodružství svých snů. Úžasný příběh, hodnotné morální ponaučení, to vše určitě potěší každé dětské srdíčko.

 

Připadá mi poněkud úsměvné, pokud má hlavní pohádka 27 minut a je doplněna bonusovou, které má minut skoro 50. Jo, jméno prodává.

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: Anna a král