Codi – Asijské záhady – 8. DVD – Tajemství hlubiny

Codi nám předloží další kousek cyklu Brána do světa záhad, na osmém disku se v úterý 29. září 2009 za 49,- Kč dočkáme pokračování s názvem Asijské záhady – Tajemství hlubiny.

Asijské záhady

Asie je světadíl plný záhad a hluboce věřící v mýty. V bezpočtu asijských kultur rozhodující úlohu v lidské víře hrály legendy, báje a folklor. Existují důkazy o pravosti a autentičnosti těchto starověkých příběhů? Podnikněte s námi cestu do neznáma za nadpřirozenými divy Orientu.

Epizoda osmá: Tajemství hlubiny

Podle mnoha svědectví v kalných vodách řeky Mekong žije Naga, had, který chrlí oheň. Jsou ty zprávy pravdivé a dají se vysvětlit na příkladě jiných tvorů, kteří se tam rovněž skrývají a jsou hrůznější a možná i nebezpečnější, než ten hinduistický legendární had? Pod hladinou pobřežních vod dvou vzdálených částí Asie se odehrávají monumentální dramata: archeologové jsou stále více přesvědčeni, že se prokáže, že pohádková a bájná města starověkého Japonska a Indie skutečně existovala: mocná japonská civilizace dávno před starověkým Egyptem a že legenda o Krišnově království má reálné základy a není pouhou bájí.

Údaje o DVD neznámé:

 

Zvuk: 

Titulky: 

Obraz: 

Bonus: