North Video – Faktor Psí – 4. DVD

I dnes v úterý 22. září 2009 vyšlo za 49,- Kč v obálce Světový seriál od North Video další pokračování kroniky paranormálních jevů Faktor Psí s pořadovým číslem 4.

Řecké písmeno psí je znakem pro všechno neznámé, tajemné a nevysvětlitelné. Faktor psí je pak ustáleným označením takzvaných paranormálních jevů. Jsou to podivuhodné a nevysvětlitelné úkazy, které se vyskytují po celém světě a vzpírají se logice a leckdy i zákonům naší dimenze. Výzkumem těchto jevů se zabývá (v našem případě zcela fiktivní) Úřad pro vědecké vyšetřování a výzkum (Office of Scientific Investigation and Research – zkráceně OSIR). Jednotlivé příběhy uvádí americký herec Dan Aykroyd (známe ho například z filmu KROTITELÉ DUCHŮ), který je v civilním životě sám nadšeným badatelem v oblasti paranormálních jevů.

 

Seriál vychází každé úterý a na 11 DVD vám nabídne celkem 42 epizod.

 

Aktuální DVD obsahuje 4 epizody:

 

13. Netvor (The Underneath)

Smrtící nestvůra žijící v kanalizaci ohrožuje francouzské město. / OSIR musí najít podivné stvoření, které žije ve stokách města a děsí jeho obyvatele.

 

14. Neviditelná paže (Phantom Limb)

Farmář, který přišel o ruku, zjišťuje, že to není tak docela pravda. / Když farmář Matt Peck při ošklivé nehodě ztratí svou ruku, začnou se kolem něj dít podivné věci.

 

15. Démon (The Transient)

Tělo ženy se stane hostitelem samotného Ďábla. / Vypadá to, že sérii hrůzostrašných incidentů má na svědomí dybbuk – starověký démon, který napadá duše nevinných.

 

16. Zbloudilí starci (Two Lost Old Men)

Mladí lidé se vydají na výlet a zabloudí do nehostinné oblasti, kde zestárnou o 50 let. / Úřad má před sebou zvláštní úkol: dva staří muži tvrdí, že jim je dvacet let a že zestárli po překročení „mrtvé zóny“ v místních lesích.

 

Původní název: Psi Factor: Chronicles of the Paranormal

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: dále připravujeme