Green Media – Tři malá prasátka

Aby byl výčet středečních titulů kompletní, zbývá zmínit animovanou pohádku Tři malá prasátka, kterou na stánky přináší vydavatelství Green Media. Vyšlo opět v klasickém plastovém boxu ve středu 23. září 2009, za cenu 49,- Kč. Nabídka tohoto vydavatelství se může v různých regionech lišit, proto je možné, že právě u Vás bude k dostání titul jiný…

Tři malá prasátka se rozhodla postavit si nový dům. Nicméně se nemohou dohodnout z jakého materiálu by jejich nové obydlí mělo být. Nakonec si každé postaví dům podle vlastního uvážení. Jedno ze slámy, druhé z dřevěných klacků. Jen poslední, nejmladší z nich se rozhodlo podstoupit útrapy a vybudovat solidní kamenný dům.

Světoznámý příběh, který již nesčetněkrát obletěl celý svět a ukázal, že co je v životě podstatné a důležité, o tom je třeba přemýšlet a také použít důvtip.

Překrásná klasická pohádka, jenž rozhodně náleží do zlatého fondu dětské literatury bratří Grimmů.

Země původu: Austrálie

Rok vzniku: 1999

Originální název: Three Little Pigs

Režie: Richard Slapczynski

Animační studio: Burbank Animation Studios

České znění: Jana Zajacová, Anna Conová, Alena Sasínová, Míša Kudela, Petr Novák, František Strnad, David Viktora, Markéta Haroková, Tomáš Jirman, Nikola Birklenová, Miroslav Rataj, Lenka Pavlíčková, Petr Houska (zdroj: animsvet)

Údaje o DVD:

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky

Titulky: žádné

Délka: 50 minut

Obraz: barevný 4:3

Typ DVD: DVD 5

Bonus: Ukázky z dalších animovaných filmů společnosti Green Media na DVD.