Blesk – Noční rvačka

Mlátiček už jsme tady měli plno, ale kdy jsme v hlavní roli viděli osobu ženského pohlaví?. Ve středu 30. září 2009 nám nevšední zážitek zprostředkuje Blesk, neboť vychází film Noční rvačka za 49,- Kč. Sražena, ale nikdy neporažena!

Katherine Parkerová je boxerka, která se účastní ilegálních zápasů a dokáže porazit i muže mnohem větší, než je ona sama. Spojí se s Michaelem Dublinem, který na těchto akcích dokáže řádně vydělat. Jenže má taky spoustu nepřátel a ne zrovna čistou minulost, takže oba čeká pořádně nebezpečné dobrodružství.

 

Co říkají diváci?  

Nikterak převratný akční snímek o nadupané hlavní hrdince a trochu pochybné motivaci ze strany jak jí, tak i jejího trenéra. Špatně nasnímané souboje, nekvalitní zvuk, prapodivná přelétavá kamera a hlavně až na pár akčnějších momentů naprosto o ničem. Bez stylu, bez drajvu. 

 

Ilegální undergroundový boxerský zápasy bez rukavic, to neni nic novýho, ovšem s ženskou představitelkou v hlavní roli, to už jo. Je pravda, že se člověku moc nechce věřit, že by takovej střízlík rozmlátil držku těm stokilovejm horám svalů…

 

No nebylo to vyloženě špatný, ale dobrý taky ne.

 

Žánr: Akční / Dobrodružný / Krimi / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 85 minut (dle zahraničních zdrojů ale 100 minut)

Původní název: Fight Night / Rigged

Světová premiéra: 10. září 2008 – USA (SoCal Independent Film Festival)

Režie: Jonathan Dillon

Scénář: Ian Shorr

Produkce: Robert Cecil, Jonathan Dillon, Nick Kimutis, Bobby McGee, Chad Ortis

Hudba: Ryan Adison Amen, Patrick Kirst

Kamera: Hanuman Brown-Eagle

Společnost: Outpost Pictures

Natáčeno: Kansas City, Kansas, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA

 

 

 

Hrají: Rebecca Neuenswander (Katherine Parkerová), Chad Ortis (Michael Dublin), Kurt Hanover (Clark Richter), John Wilson (Cleveland), Larry Peterson (Speedy Lenny), Alicia Cabrera (Lisa Wongová), Kate Forristall (Lorna Dublinová), Allison Poccia (Lucy), Adrian Bartholomew (P. K. Jimmy), Jonathan Laurans (Prasith Phengvong), Lahcen Anajjar (Street Race MC), Will Fowler (Ryan Carrick), Matt Schroll (‚Big Ben‘ McDaniel), Shane Lowery (T-Bone Barber), Jorge M. Roman (Carlos Mendoza), Elizabeth Ahrens (Nina), Ari Bavel (Hank), Aubree Bowen (holka z náklaďáku), Stephen Hence (Leroy Perone), Nathan Darrow (nemocniční pracovník), David Gilmore (Janitor), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: ? žádný