Atypfilm – Čáryfuk 9. DVD

Společnost Atypfilm (snad, možná, pravděpodobně) ve čtvrtek 15. října 2009 uzavře posledním diskem seriál Čáryfuk, deváté DVD za 59,- Kč. A obal hlásá, že brzy bude k dostání celý set všech vydaných disků jako komplet. Jak se dalo čekat, sliby chyby a disk se objevil na pultech až v úterý 20. října 2009.

Na disku budou poslední dvě epizody:

25. EPIZODA 

Čáryfuk sesbíral všech dvanáct znamení a vydává se k vodnímu příkopu u zámku Collngfordových, aby se přes něj pokusil dostat zpátky do svých časů, cesta do minulosti je však zavřená a tak se rozhodne, že doplní ještě třinácté znamení. Colingfordovi mezitím řeší finanční trable, na jejich zámek totiž přijíždí stále méně a méně turistů.

 26. EPIZODA

Colingfordovi se rozhodli, že prodají zámek. Cedrikovi je to líto a tak se rozhodne, že za každou cenu najde poklad, který jeho předci zakopali někde v okolí zámku. Nedaleko hradu přistane balón, na kterém je nakreslený zvěrokruh, a Čáryfuk si je jistý, že balón je poslední scházející znamení, s jehož pomocí by se konečně měl vrátit do svých časů.

Žánr: Rodinný / TV seriál

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1970

Délka: každá epizoda 30 minut

Původní název: Catweazle

Režie: Quentin Lawrence

Scénář: Richard Carpenter

Produkce: Quentin Lawrence, Joy Whitby

Hudba: Ted Dicks

Kamera: Kenneth Talbot, Peter Jessop

Společnost: London Weekend Television

Hrají: Geoffrey Bayldon (Čáryfuk), Robin Davies (Carrot), Charles ‚Bud‘ Tingwell (pan Bennet), Neil McCarthy (Sam Woodyard), Peter Buttrworth (Groom), Elspet Gray (paní Collingfordová), Gwen Nelson (paní Gowdieová), Gary F. Warren (Cedric Collingford), Moray Watson (Lord Collingford), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky, anglicky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný