Atypfilm – Čáryfuk 3. DVD

Společnost Atypfilm vydává 28. května 2009 pokračování seriálu Čáryfuk – 3. DVD za 49,- Kč.

  

DVD obsahuje 3 epizody:

 

7. EPIZODA – Mluvící kost 

Čáryfuk se opět snaží přenést zpátky do svojí doby, splete si však kouzla a omylem se přenese na věž kostela. Místní farář, který si myslí, že Čáryfuk je sebevrah, nechá kouzelníka sundat hasiči. Když se Carrot dozví, že je Čáryfuk na faře, vydá se mu na pomoc. Na cestě na faru je však i pan Bennet, kterému farář zavolal.

 

8. EPIZODA – Kouzelný Adamkos 

Jednoho dne zahlédne Čáryfuk v lese bojující normanské rytíře, o kterých si myslí, že je vyčaroval. Kouzelník navíc zjistí, že ztratil svůj čarodějnický nůž, bez kterého nemůže přežít, a tak společně s Carrotem prohledají les. Nůž však mezitím našel pan Bennet, který ho dal místnímu starožitníkovi. Čáryfuk se tedy vydá do jeho obchodu.

 

9. EPIZODA – Ďáblík 

Čáryfuk a Carrot se pohádají, a tak se Čáryfuk rozhodne chlapce začarovat. Když se však kouzelník snaží malou opičku, která za ním přiběhne, proměnit zpátky v chlapce, žádné jeho kouzlo už nefunguje. Na Bennetově farmě se mezitím objeví plukovník Upshaw, kterému se v lese ztratil jeho zvířecí mazlíček, malá opička.

Žánr: Rodinný / TV seriál

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1970

Délka: každá epizoda 30 minut

Původní název: Catweazle

Režie: Quentin Lawrence

Scénář: Richard Carpenter

Produkce: Quentin Lawrence, Joy Whitby

Hudba: Ted Dicks

Kamera: Kenneth Talbot, Peter Jessop

Společnost: London Weekend Television

Hrají: Geoffrey Bayldon (Čáryfuk), Robin Davies (Carrot), Charles ‚Bud‘ Tingwell (pan Bennet), Neil McCarthy (Sam Woodyard), Peter Buttrworth (Groom), Elspet Gray (paní Collingfordová), Gwen Nelson (paní Gowdieová), Gary F. Warren (Cedric Collingford), Moray Watson (Lord Collingford), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný