Atypfilm – Čáryfuk 6. DVD

Atypfilm pokračuje v příbězích podivného kouzelníka a 10. září 2009 vyšel za 59,- Kč další Čáryfuk – 6. DVD.

 

DVD obsahuje 3 epizody:

 

16. EPIZODA – Nebeská dvojčata 

Cedric slaví narozeniny a pořádá pro svoje kamarády velkou oslavu, na kterou je pozván i Čáryfuk. Toho na oslavě nejvíce uchvátí kouzelník Vadanti, který má bavit hosty. Myslí si totiž, že by mu mohl pomoci vrátit se zpátky do svojí doby. Vadanti však nechce Čáryfukovi prozradit tajemství svých triků, a tak ho kouzelník bude muset přesvědčit.

 

17. EPIZODA – Znamení Štíra

Kouzelník se ještě pořád snaží nashromáždit všech dvanáct znamení zvěrokruhu, které potřebuje pro svoje velké zaříkadlo. Tentokrát stopuje Cedrika do městečka a v obchodě s rybami ukradne raka. Ke Collinfordovým se zatím vloupá zloděj, který nemá ani ponětí o tom, že v domě přebývá podivínský kouzelník.

 

18. EPIZODA – Černé koláče 

Kouzelníkovi schází do sbírky znamení lva, zatím však na něj nemá štěstí. Groome, který pracuje jako průvodce na zámku Collinfordových, dostal angínu a přišel o hlas. Na zámek se však chystají zástupci spolku pro historické zbraně, a Lord Collinford tak bude muset za Grooma zaskočit. Jedinou nadějí jsou Čáryfukova kouzla.

 

Žánr: Rodinný / TV seriál
Země původu:
Velká Británie
Rok vzniku:
1970
Délka:
každá epizoda cca 24 minut
Původní název:
Catweazle
Režie:
Quentin Lawrence
Scénář:
Richard Carpenter
Produkce:
Quentin Lawrence, Joy Whitby
Hudba:
Ted Dicks
Kamera:
Kenneth Talbot, Peter Jessop
Společnost:
London Weekend Television
Hrají:
Geoffrey Bayldon (Čáryfuk), Robin Davies (Carrot), Charles ‚Bud‘ Tingwell (pan Bennet), Neil McCarthy (Sam Woodyard), Peter Buttrworth (Groom), Elspet Gray (paní Collingfordová), Gwen Nelson (paní Gowdieová), Gary F. Warren (Cedric Collingford), Moray Watson (Lord Collingford), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 anglicky

Titulky: české

Obraz: barevný 4:3

Délka: 73 minut
Bonus: žádný