North Video – Extralarge 3. DVD – Černá magie

North Video v pátek 23. října 2009 pokračuje v televizní sérii Extralarge a za 49,- Kč to bude další díl s názvem Černá magie.

Soukromý detektiv mimořádných rozměrů, bývalý policajt Jack Costello, kterého hraje Bud Spencer, se při řešení kriminálních případů nebojí ničeho a nikoho. XXL detektiv přichází, zločinci, třeste se!

Z traileru

Odešel od policie, aby mohl být svým vlastním pánem. Teď však má pocit, že maká 25 hodin denně a že jeho práce nikdy nekončí. Zlí jazykové tvrdí, že když zločinec na něho vytáhne zbraň, jedná vlastně v celkem omluvitelné sebeobraně. Ačkoli tvář je prvotním důkazem identity, jeho protivníci ze soubojů s ním často odcházejí změněni k nepoznání. Takový je Jack Costello, soukromý detektiv mimořádných kvalit a ještě mimořádnějších rozměrů. Protože mu sudičky do vínku daly velikost XXL, nebojí se nikoho a ničeho.

Z traileru

Elizabeth jede v autě s přítelem, když ji najednou stihnou halucinace a obrovské bolesti, které ji doženou až k sebevraždě. Její přítel, který auto řídil, nestihl zareagovat a zabránit jí v tom, aby se sama ubodala. Policie mladíkovi nevěří, dokonce ho podezírá z vraždy.

Z traileru

Soukromý detektiv Jack Costello a jeho asistent Willy Dumas mají podezření a zahájí vyšetřování na vlastní pěst. Postupně pronikají do zákulisí tajemné Hadí sekty. Costello začne hledat přítelkyni nebohé Elizabeth Kathy, protože dívky údajně sektu navštěvovaly.

Z traileru

Stala se Elizabeth obětí kletby voodooo?

Zadní strana

Žánr: Akční

Země původu: Německo / Itálie

Rok vzniku: 1991

Délka: 97 minut

Původní název: Extralarge: Black Magic

Režie: Enzo G. Castellari

Scénář: ?

Produkce: ?

Hudba: Enrico Riccardi

Kamera: ?

Společnost: First Group International

Natáčeno: Miami, Florida, USA

Hrají: Bud Spencer (Jack ‚Extralarge‘ Costello), Philip Michael Thomas (Dumas), Lou Bedford (Sam), Vivian Ruiz (paní Martinezová), Helmut Griem (Coleman), Jackie Davis (Harry), Dionne Warwick (Mama Limbo), Amy Russ (Sally), Sandra Itzin (Kathy), Victoria Bass (Laureen), Frank Zagarino (Zorac), Georgie Cranford (Little Tyson), Lara Steinick (Elizabeth), Hilly Gordon (pan Tracy), Julian Reed (Sid), Ben Lawson (doktor), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: z naší nabídky, žhavé novinky nejen pro nejmenší