ABC – Hell Forces

V úterý 27. října 2009 je čas na další z počítačových her pod hlavičkou časopisu ABC, tentokrát je to Hell Forces za 49,- Kč.

HellForces je 3D FPS plná krve, vybuchujících barelů, stovek nepřátel a sarkastického pekelného humoru od týmu Orion a společnosti Buka Entertainment z roku 2004.

 

 

Hlavním hrdinou je Stephen Geist, který vyšetřuje záhadné zmizení svého přítele. Během vyšetřování narazí Stephen na sektu satanistů, z nichž se vyklube předvoj satanových přisluhovačů, kteří hodlají anihilovat povrch zemský.

 

 

Ve hře čeká boj s přívrženci samotného Satana a jeho krvelačnými nohsledy, kteří začali na Zemi pronikat díky experimentu jistého biofyzika jménem Henry Alfred Cole.

 

Ten se ve snaze najít náhradní zdroje energie dobral zjištění, že takto lze využít i lidskou duši po oddělení od těla. Výzkum se zvrhl v momentě, kdy začaly ve svůj prospěch využívat bezduchá těla právě již zmíněné mocnosti pekla a zejména pak démon jménem Baphomet.

 

 

Hráč se s různými stvůrami bude muset vypořádat za vydatné pomocí některé z 24 zbraní a jiných speciálních pomůcek. Hra nabídne tři rozlehlé a graficky odlišné světy a moderní grafické zpracování s enginem podporujícím DirectX 9.0 včetně multipayeru.

 

 

Minimální kofigurace:

 

Windows 98/ME/2000/XP 1 GHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor 128MB RAM DirectSound compatibile PCI 16-bit sound card DirectX9.0b

 

A protože opravdu nejsme herní server, je lepší hledat detaily jinde.