Mido Film – Největší zločiny 20. století – 2. díl

Opět zcela nečekaně se ve čtvrtek 22. října 2009 na pultech objevilo DVD z Mido Filmu. Druhý díl dokumentu s názvem Největší zločiny 20. století za 49,- Kč.

Události, které navždy změnily svět.

 

Oficiální text hlásá:  

 

Závěrečný díl dvoudílného dokumentu nám přiblíží neuvěřitelně hrůzné činy, které lidská mysl dokáže stvořit.

 

 

 

Pojďte se s námi vypravit po cestě masových vrahů, chladnokrevných mstí nejznámějších mafiánských rodin, či zkuste rozluštit nevyřešené kriminální případy 20. století.

 

Nevím, ale spojení závěrečný a dvoudílný se mi zdá poněkud komické. Navíc nechápu, když na předchozím disku byly pouze dva díly ( ‚Psychos‘ a ‚Assassinations‘), jak se na tenhle mohl vejít zbytek, protože jak jsem psal minule, podle zahraničních zdrojů má cyklus v originále dohromady šest a půl hodiny a zahrnuje 7 dílů. Dalšími díly mají být ‚Racketeers‘ – Vyděrači, ‚Thieves‘ – Zloději, ‚Unsolved’ – Nevyřešeno, ‚Cold Blooded Murder‘ – Chladnokrevní vrazi a ‚By Reason Of Insanity‘ – Z důvodu duševní poruchy. 

 

Na disku se ale nachází pouze tři části s českými názvy Nevyřešené případy, Chladnokrevné vraždy a Vraždy z nepříčetnosti. Tudíž prostředních dvou dílů se asi nedočkáme.  

Žánr: Dokument

Země původu:

Rok vzniku:

Délka: 165 minut

Původní název: Crimes Of The 20th Century:

Společnost: Castle Home Video / Pinnacle Vision

 

Menu DVD 

 

Údaje o DVD:

 

Výběr kapitol 

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

 

Zvukové stopy 

 

Obraz: černobílý/barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný