Urania – Michael Jackson – Život a smrt krále popu 1958-2009

Železo je třeba kout, dokud je žhavé. Za nějaký čas už možná po králi ani pes neštěkne, takže když se média v tento čas snaží rozpoutat hysterii kolem kinopremiéry, proč nešupnout něco i na pulty do trafik. A tak máme v nabídce dnes i další disk vydavatelství Uranie, které dnes ve čtvrtek 29. října 2009 nabízí za 59,- Kč (i když náhled na jejich stránkách má na obálce jasně uvedenou cenu 49,-) dokument Michael Jackson – Život a smrt krále popu 1958-2009.

Dosud nezveřejněné záběry. Kontroverzní události i triumfy. Tragická smrt a pohřební ceremoniál.

 

Michael Jackson – Král popu miliónů fanoušků celého světa. Hudba žádného jiného interpreta se neprodávala v tak obrovském množství. Žádná popová hvězda nezískala tolik ocenění a takové pocty. Žádný jiný zpěvák nevyvolával tolik nadšení a hysterie. Michael byl jedinečný a už nikdy nezažijeme nikoho jemu podobného.

 

 

Janet Jackson, Jermaine Jackson, Quincy Jones, Diana Ross, Paul Gambaccini a mnoho další celebrit vám přiblíží život i tragickou smrt Michaela Jacksona. Jeho příběh budete sledovat očima zpravodajství, s použitím dříve nikdy nezveřejněných záběrů. Kamkoli Michael cestoval, kamery ITN zachytily každý jeho krok, každou kontroverzní událost i každý triumf.

 

V tomto nejnovějším dokumentu o Králi popu uvidíte i dosud nezveřejněné záběry z jeho života a pohřebního ceremoniálu, včetně tří bonusů.

Žánr: Dokument / Hudební

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 84 minut

Původní název: Michael Jackson – History – The King of Pop 1958-2009

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 4:3

Bonus: ?