ABC – Medicopter 117

Pokud se snad někdo z nic neříkající upoutávky v tisku zaradoval, že se dočká vydávání televizního seriálu o nevšedních dobrodružstvích osazenstva jedné letecké záchranné služby, tak dostal v úterý 10. listopadu 2009 díky časopisu ABC šanci zažít vše „na vlastní kůži". Vyšla počítačová hra Medicopter 117 za 49,- Kč.

Herní servery uvádějí:

 

Záchranářský vrtulník Medicopter 117 opět létá. Ve strhující akci, kde mezi životem a smrtí rozhodují jednotlivé vteřiny, čeká na všechny záchranáře 30 napínavých misí. Vyzkoušejte si na vlastní kůžu adrenalin, napětí a také příjemný pocit ze záchrany lidského života.

 

Hra nabízí celkem tři úrovně obtížnosti. Dokažte, že si s vrtulníkem poradíte za každého počasí a v jakýchkoliv podmínkách. Medicopter však není jen o pevné ruce na řídící páce; lidské životy budou totiž často záviset na vašem správném vyhodnocení situace a rychlé realizace záchranného plánu. Ve hře se budete moci navíc postavit až do čtyř různých typů vrtulníku s rozdílnými vlastnostmi a ovládáním.

 

Hra Medicopter, vycházející z předlohy populárního televizního seriálu, nabízí kromě úchvatné akce také propracovanou 3D krajinu a realistický zážitek z letu. Atmosféru navíc podbarvuje originální soundtrack, multimediální bonusy a nejdokonalejší kaskadérské ukázky z filmu. Hra je kompletně v češtině.

Minimální konfigurace:

 

Operační systém: Windows XP/2000

Mechanika: DVD

Procesor: 500 MHz

Operační paměť: 128 MB RAM

425MB volného místa na pevném disku

Grafická karta: 3D grafická karta se 32 MB s podporou T&L

Zvuková karta: kompatibilní s DirectX

Monitor: 800×600 16bit