Blesk – Tajemství nových dinosaurů 5. DVD

Ve středu 11. listopadu 2009 vyšel v Blesku za 49,- Kč další díl seriálu Tajemství nových dinosaurů s pořadovým číslem 5.

Disk obsahuje další tři epizody.

 

13. díl – Strážce bran – 21:44

Eno se nakazil lidskou rýmou, protože však proti ní nemá žádnou imunitu, je v ohrožení života. Kitův strýc se pokusí nalézt pro něj lék. V táboře ztratí Courtney Laurenin deník o dinosaurech. Dostane se až k doktoru Aikensovi, který tak má všechny informace, které potřeboval k chycení Ena.

 

14. díl – Zachraňte Ena – 21:42 

Doktor Aikens je odhodlán polapit Ena. Lauren a Kit ho ukrývají, Aikens jej však po divokém honu přece jen chytí. Nelson a Danielle pátrají po zmizelém deníku v autě doktora Aikense, který si jich nevšimne a odveze je pryč.

 

15. díl – Pták bouřlivák – 21:43

Doktor Ainkens chce použít Ena jako návnadu, aby vylákal dinosaury z jejich jeskyní a mohl je zlikvidovat. Lauren však Ena osvobodí, zatímco Aikens pokračuje v kladení dynamitu do jeskyní. Odpálený dynamit pohřbí v suti dravé dinosaury a Eno se konečně setká s rodiči. Přinášejí zprávu pro Lauren, že její otec je stále naživu!

 

Zadní strana 

 

Žánr: Akční / Dobrodružný / TV seriál

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2007

Délka: cca 66 minut (65:10)

Původní název: Dinosapien

Režie: David Winning

Scénář: Therese Beaupre, Pat Connolly, Jeff Biederman, David Fox, Rick Siggelkow

Produkce: Simon Nelson, Jim Corston, Tom Cox, Jordy Randall, Jayne Schipper, Rick Siggelkow

Hudba: Rob Lord

Kamera: Jan Pester

Střih: Peter Light

Kostýmy: Jennifer Haffenden

Zvuk: Ron Osiowy

Společnost: Alberta Filmworks / BBC Worldwide / CCI / Discovery Channel

Natáčeno: Alberta, Kanada

Hrají: Brittney Wilson (Lauren Slaytonová), James Coombes (Dr. Clive Aikens), Alexandra Gingras (Danielle Danny Ortová), Suzanna Hamilton (Dr. Hillary Slaytonová), Dean Manywounds (Ten Bears), Brendan Meyer (Nelson Ort), Bronson Pelletier (Kit Whitefeather), MacKenzie Porter (Courtney), Jeffrey Watson (Chris Langhorn), a další

dabing ČT: Anna Suchánková (Lauren Slaytonová), Jaroslav Kaňkovský (Dr. Clive Aikens), Lucie Kušnírová (Danny Ortová), Daniela Bartáková (Dr. Hillary Slaytonová), David Štěpán (Nelson Ort), Jan Maxián (Kit Whitefeather), Anežka Pohorská (Courtney), Jan Škvor (Chris Langhorn)

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Diolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný