Fermata – Jak vaří Češi – 2. díl

Před časem se objevil první díl, ještě včera jsem ho viděl v Albertu (generální partner) na pultech desítky kusů. Dnes ve čtvrtek 10. prosince 2009 je tu za 69,- Kč díl druhý. Jak vaří češi 2 se Standou Berkovcem.

Zrovna včera jsem v magazínu Albert studoval propagační článek – cílem tohoto kompletu DVD a časopisu má být údajně záchrana národa před knedlíky z prášku a omáčkou z pytlíku. Má jít o pokus vrátit české kuchyni její lesk a slávu, naučit kohokoli hutné polévky, pořádné omáčky s knedlíkem, buchty i koláče…

Vařit „hezky česky" nemusí být vůbec tak těžké, jak to na první pohled vypadá. S podrobným návodem a postupem krok po kroku na DVD „Jak vaří Češi" to zvládne i úplný kulinářský začátečník. Moderátor Standa Berkovec spolu s profesionálními kuchaři vás provede od nákupu surovin přes přípravu a vaření až k samotnému servírování pokrmu na stůl. A když to zvládne on, zvládnete to také…

 

Už vás omrzely všechny možné světové kuchyně? Co se tak vrátit „zpět ke kořenům" a inspirovat se tím, co vařily naše babičky? Nehledejte jinde to, co máte doma. Česká kuchyně je neuvěřitelně bohatá a rozmanitá a rozhodně stojí za to, zachovat ji i pro další generace. 

 

Co můžete od DVD „Jak vaří Češi" očekávat?

 

01 – Naučíte se vařit typická česká jídla. 

02 – Zjistíte, že příprava „klasiky" nemusí být vůbec náročná.

03 – Ukážeme vám, že můžete vařit česky i zdravě zároveň. 

04 – Prozradíme vám triky profesionálních kuchařů, díky kterým ušetříte čas i peníze.

05 – Autory receptů, která budeme vařit, budete vy – čtenáři.

06 – Známé osobnosti vám prozradí mnoho ze soukromí (nejen) svých kuchyní.

07 – V každém čísle najdete též recept na rychlé a levné jídlo.

08 – Pro vyznavače zdravé výživy nechybí nízkokalorický pokrm.

09 – Od vaření a pečení si odpočinete u křížovky a sudoku.

10 – A samozřejmě vás ceká i několik soutěži o hodnotné ceny.

 

Hlavní cenou v soutěži po nasbírání kódů ze všech 20ti DVD a zodpovězení finálové otázky je kuchyně od společnosti ORESI.

 

V každém čísle lze získat exkluzivní vybavení do kuchyně od firmy UNIPRO-CZECH pomocí SMS.

 

Čtenáři mohou zasílat své recpety, autor toho vybraného obdrží finanční odměnu a  zúčastní se natáčení se Standou Berkovcem a pozvanou VIP osobností.  

 

Mediálním partnerem jsou časopisy Vlasta, Květy a Překvapení.

 

Více informací na příslušném webu.