North Video – Sanatorium

Po předchozím záznamu divadelního vystoupení všemělce F. R, Čecha se North Video opět vydává na domácí prkna. Na pondělí 21. prosince 2009 je za 49,- Kč oznámeno vydání záznamu zábavného pořadu Sanatorium pánů Karla Šípa, Josefa Náhlovského a mladé zpěvačky Dagmar Zázvůrkové.

Stránky Karla Šípa uvádějí:

 

Pokus obou protagonistů o komorní muzikál z nemocničního prostředí. Vztah lékař – pacient se tu probírá hned v několika rovinách. Vtipné dialogy otevírají prostor i určité dávce improvizací. Dagmar Zázvůrková se kromě zpěvu uplatňuje i herecky v roli zdravotní sestry.

 

Vydavatel uvádí:

 

Uvidíme různá setkání lékaře s pacientem – protialkoholní léčebnu, sexuologii a dokonce proměnu muže v ženu. Představení shlédlo bezpočet diváků, jeho záznam se nyní dostává i k vám.

A nakonec obal:

V pásmu SANATORIUM spojili své síly Karel Šíp a Josef Náhlovský. Vytvořili podívanou, ve které nabízejí několik variant setkání lékaře s pacientem. Protialkoholní léčebna, sexuologie, ORL a dokonce dojde i na chirurgický zákrok, který mění muže v ženu. V roli zdravotní sestry oběma zdatně sekunduje zpěvačka Dáša Zázvůrková. Pořad SANATORIUM zhlédlo již mnoho diváků v celé naší vlasti, záznam představení v kolínském divadle se tímto dostává i k vám. 

Hrají: Karel Šíp, Josef Alois Náhlovský, Dáša Zázvůrková

Režie: Michael Čech pro NORTH VIDEO, s.r.o. ve společnosti STAR WORKS, s.r.o. vyrobila FIRMA 6P – PETR NOVOTNÝ, s.r.o. v roce 2009 

Zadní strana obalu 

Údaje o DVD:

 

Délka: 87:11

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9  

Bonus: z naší nabídky, nejen pro nejmenší