North Video – Škola sexu – 6. lekce – Neuvěřitelné orgasmy

Pokud aktuálně North Video silně omezilo příval titulů na pulty, přece jen některé trvalky v nabídce zůstaly. Kromě nespočtu animáků a světových seriálů pokračuje již šestým dílem výukového cyklu pro dospěláky ve středu 6. ledna 2010 za 49,- Kč i Škola sexu – 6. lekce – Orální techniky. Lepší sex = lepší vztahy, pod vedením nejlepších sexuologů světa. DVD připravil MUDr. Radim Uzel, CSc. Měl jsem sice představu, že podle názvu půjde o něco jiného, než na obalu inzerované žužlání ucha, ale co už. Newmy, opět díky.

Po dlouhá staletí byla lidská sexualita zahalována rouškou jakéhosi tajemství. Navíc byl lidský intimní život považován za něco neslušného a nemravného. Svobodná společnost odstraňuje tyto nálepky nemravnosti a lidská sexualita začíná být chápána jako přirozená součást života. Je nedílnou součástí osobnosti každého člověka a naplňuje základní lidské potřeby. Plný rozvoj sexuality je proto základem osobního, mezilidského a společenského štěstí. 

 

Objevte nejerotičtjší polibek. Orální sex je nejsmyslnější milostnou hrou vyvolávající pocity, které mohou daleko předčit samotný pohlavní akt.

 

Objevte žhavá místa!

Sledujte názorné ukázky nejlepších poloh, doteků a načasování!

Naučte se experimentovat bezpečně a pohodlně!

 

I zkušené milovníky překvapí žhavé techniky, jako je hluboká hrdelní felace nebo vzájemný orální sex.  

 

Údaje o DVD:

 

Délka: 68 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: Nejkrásnější láska, Důležité informace