GoCrazy – Ztracený poklad templářských rytířů 3

A máme tu na písečku (skoro)levně vydávaných DVD zcela „nového" hráče. Transmutace permutace čáry máry objevila se společnost GoCrazy, která na středu 13. ledna 2010 slibuje film Ztracený poklad templářských rytířů 3 v ceně 69,- Kč. Že je vám jméno filmu i cena nějak povědomé? Na csfd úžasných 26%, imdb.com je shovívavější a 62 hlasů udělilo skóre 5,4 z 10. A něco málo tady. Vyšlo ve čtvrtek 14. ledna 2010.

Pokud stále netušíte, možná napoví velmi vtipná anketa o nejžádanější DVD:

 

 

Filmová distribuční společnost GOCRAZY s.r.o. byla založena v Praze.Její hlavní náplní je distribuce „artových„ filmů a DVD v Čechách a na Slovensku… Tituly, které naše společnost distribuuje nejen v České republice, jsou oceňovány na mezinárodních filmových festivalech Berlinale, Karlovy Vary, Moskva, Benátky Cannes, Vancouver. Tato díla nenesou jen mnohá ocenění, ale patří i k divácky velmi úspěšným.

 

A dovolím si přidat mail, který právě dorazil:

 

Dobrý den, dovoluji si Vás informovat, že spolešnost Go Crazy nemá nic společného se společností Atypfilm. Radek Uhlíř

 

A kterýžto významný, ceněný a úspěšný film je před námi tentokrát?

 

Rok 60 n. l. – Apoštol Pavel jen zázrakem přežil potopení lodi u pobřeží Malty. Obyvatelům ostrova pomohl obrátit se ke Křesťanství a oni mu na důkaz své vděčnosti darovali vzácnou Hadí Korunu.

 

Současnost – Christian, Velmistr řádu templářských rytířů, jede společně se svojí dcerou Katrine a jejími přáteli Mathiasem, Nisem a Fie na Maltu, aby zde vrátili Hadí Korunu právoplatným majitelům, Maltézským rytířům. Když se Katrininy rodiče vydají na plavbu kolem ostrova, stanou se děti svědky krádeže Hadí Koruny z Paláce Velmistra.

 

 

Mathiase navíc okouzlí krásná a tajemná maltézská dívka Elena. Než se mladík naděje, celý smysl výpravy jí vyžvaní, ona ho vláká do pasti, a Mathiase unesou záhadní kněží prastarého řádu.

 

 

 

Katrine, Nis a Fie jsou tak nedobrovolně zataženi do zběsilého boje s časem. Musí rozluštit tajemné symboly na starodávných maltských stavbách, aby s využitím veškeré lstivosti a mazanosti Mathiase zachránili dřív, než bude obětován při odvěkém rituálu, a aby vrátili Hadí Korunu jejím právoplatným majitelům.

 

 

 

Zároveň se však potýkají s klasickými problémy dospívání, jako je láska, žárlivost a zodpovědnost.

 

 

Volné pokračování filmů Ztracený poklad templářských rytířů a Ztracený poklad templářských rytířů II.

Žánr: Dobrodružný / Rodinný

Země původu: Dánsko

Rok vzniku: 2008

Délka: 83 minut

Světová premiéra: 14. března 2008 – Dánsko

Premiéra v kinech ČR: 8. října 2008

Původní název: Tempelriddernes skat III: Mysteriet om slangekronen

Režie: Giacomo Campeotto

Scénář: Søren Frellesen, Philip LaZebnik

Produkce: Mie Andreasen, Johanne Stryhn Hørby Felding, Kim Magnusson, Tivi Magnusson, Christian Potalivo, Claus Willadsen

Hudba: Jeppe Kaas

Kamera: Manuel Alberto Claro

Střih: Else Højsgaard, Birger Møller Jensen

Společnost: M&M Productions

Natáčeno: Dánsko / Malta

Hrají: Julie Grundtvig Wester (Katrine), Christian Heldbo Wienberg (Nis), Nicklas Svale Andersen (Mathias), Frederikke Thomassen (Fie), Emma Leth (Elena), Mick Øgendahl (Jens), Peter Gilsfort (Christian), Cecilia Zwick-Nash (Dorthe), Monica Attard (matka představená), Manuel Cauchi (velmistr), Rob Richards (policista), Silvio Catania (katolický kněz), Malcolm Galea (maltézský strážce), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (2,35:1)

Bonus: žádný