Soutěž Planeta 51

Ve spolupráci se společností Intersonic jsme pro vás připravili další soutěž. Soutěžit budeme o sadu pastelek a frisbee s motivem filmu Planeta 51, který bude mít v našich kinech premiéru již ve čtvrtek 14. ledna 2010. Přejeme hodně štěstí!

Cosi člověčího se blíží k jejich planetě… MY!

Animované dobrodružství od scenáristy Shreka 1 a 2.

Zelení obyvatelé Planety 51 žijí spokojeným životem v útulných domcích na předměstí, vychovávají děti, venčí psíky. Poklidnou idylku ruší jen strach z mimozemské invaze. Jejich obavy se jednoho dne naplní!

Astronaut NASA, kapitán Charles "Chuck" Baker, přistane s vesmírnou lodí spousty světelných let od domova. Domnívá se, že nadešel velký okamžik a on objevil neosídlenou planetu. Ovšem krátce na to zjistí, že tu rozhodně není první, natož sám. Přistál uprostřed zahrady zrovna v době, kdy si rodina zelených starousedlíků užívá grilovací párty. Kapitán Chuck, zmatený z podivných postaviček místních obyvatel, se dává na útěk. Cestou naráží na další a další potvůrky, které jsou při setkání se zvláštní cizí bytostí vyděšené stejně jako on.

Celá Planeta 51 je v pohotovosti, paranoidní generál se svou armádou vydává rozkaz chytit a zneškodnit nevítaného "mimozemšťana". Chuck se ukryje v planetáriu, ve kterém pracuje jako brigádník šestnáctiletý domorodý "zelenáč" Tléma. Přestože jejich první setkání není úplně nejšťastnější, vznikne mezi nimi opravdové přátelství. Chuck se s Tlémovou pomocí musí dostat k raketě dřív, než odletí zpět na Zemi bez něj.

Film bude uváděn s českým dabingem.

Odpovědi na otázky naleznete na stránkách http://www.planeta51.cz/.

Své odpovědi na soutěžní otázky pečlivě vyplňte spolu se svým jménem a adresou do formuláře nejpozději do 20:00 dne 31. ledna 2010. Poté se deset vylosovaných může těšit na svou výhru – sadu pastelek + frisbee s motivem filmu Planeta 51.

Zúčastnit se mohou čtenáři s korespondenční adresou v ČR, každý soutěžící se může v soutěži zúčastnit pouze jednou (duplicitní odpovědi budou z losování vyřazeny).

 

 

 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA.