Špidla Data Processing – Restaurace U Amálky

Ve čtvrtek 28. ledna 2010 se dočkáme další z her vhodných pro děti, Špidla Data Processing nabídne za 49,90 Kč titul Restaurace U Amálky. Zábavná PC hra pro celou rodinu.

  

Žhavější než čerstvě připravené hranolky a sladší než třešnička na dortu, taková je Amálčina restaurace! Pojďte se bavit v nejlepším podniku ve městě!

 

– více než 50 úrovní

– tři restaurační zařízení

– navíc mini-hra

 

Dokážete přijímat objednávky rychlostí blesku? Proženete pořádně kuchaře? Pak pro vás bude hračka nakrmit davy vyhladovělých lidí a proměnit tak Amálčinu restauraci na nejstylovější podnik ve městě!

 

Zábavy pro vás bude plno. Často se pěkně zapotíte při rozhodování, koho obsloužit nejdříve a kdo může chvilku počkat, aby byli všichni zákazníci spokojeni. Jistě nenecháte restauraci zchátrat. Dokážete ji udržet v plném lesku? Navíc v průběhu obsluhování si v dolní části obrazovky můžete zahrát mini-hru o bonusy, které vám dopomohou k vítězství. A aby toho nebylo málo – mezi úrovněmi si můžete pořídit nové vybavení nebo nechat proškolit své kuchaře, aby pracovali rychleji a pořádněji. Držíme palec!