Aha! Palace Pictures – Extrémní seznamka

Dle webových stránek vydavatelství Codi má být od 9. ledna 2009 ke koupi další titul v obálce Aha! Palace Pictures a to romantická komedie Extrémní seznamka za 44,- Kč. Zoufalá srdce, zoufalé činy.

Akční komedie o partě kamarádů, kteří se zcela bezúspěšně snaží najít partnerky svých snů. Během společné dovolené na horách se jeden z nich při nehodě na lyžařské sjezdovce seznámí s půvabnou dívkou. Jeho přátelé dojdou k závěru, že jde o osudové setkání a že je samotné může podobné štěstí potkat pouze za podobně extrémních okolností.

 

 

Vymýšlejí proto důmyslné pasti na objekty své touhy. Kýženého výsledku se jim bohužel nepodaří dosáhnout. Vymyslí tedy zcela nový dokonalý plán – fingovaný únos. Nevědí ovšem, že únosci, které najali, jsou bývalí trestanci a mají úplně jiné úmysly.

 

 

Netrvá dlouho a našim kamarádům se situace zcela vymkne z rukou. Parta přátel se snaží ze všech sil unesené dívky zachránit a zároveň sama prchá před zákonem. V patách jim je policie. Podaří se jim nakonec v této extrémní situaci najít tu pravou lásku?

 

 

Mírně podprůměrné hodnocení koření komentáře diváků:

 

Co je na tom filmu nejhorší? Celý film. Bylo by to možná milé, kdyby to nebyla taková nechtěná fraška.

 

Žánr: Akční / Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2004

Délka: 97 minut

Původní název: Extreme Dating

Režie: Lorena David

Scénář: Jeff Schectman

Produkce: Jennifer Booth, Larry Crowder, John Powell, Mark A. Roberts

Hudba: Scott Gilman

Kamera: Sonja Rom

Střih: Lorena David

Kostýmy: Lou Eyrich

Společnost: Filmstar Productions Inc. / Silverstar Productions

Natáčeno: Big Bear Valley, San Bernardino National Forest, California, USA / Los Angeles, California, USA

Hrají: Monique Demers (recepční), Meat Loaf (Marshall Jackson), Benjamin King (George Thurman), Devon Sawa (Daniel Roenick), Amanda Detmer (Lindsay Culverová), Andrew Keegan (Troy Riley), Ian Virgo (Packer Ellison), Nectar Rose (Jamie), Whitney Dylan (Vickie), Ashley Jones (Amanda), Dylan Neal (Sean), Amanda Foreman (Tracy), Clyde Kusatsu (Joe), Lee Tergesen (Hack), John Di Maggio (AJ), Jamie-Lynn Sigler (Amy Bakerová), Bob Koherr (velký muž), Meagen Fay (detektiv Bransonová), Shawn Michael Howard (detektiv Rawlings), Bobby Harwell (Walter), Pamela Gordon (Lillian), Nancy Linehan Charles (Maggie), Buck Kartalian (Earl), Jerry Hardin (Jake), Enrique Trujillo (Pablo), Jason Padgett (Ben), Patti Negri (sama sebe), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: upoutávka