Vapet vás baví – Máma v akci 2

Dalším pokračováním již vydaného příběhu je Vapetem ve čtvrtek 4. února 2010 v obálce s názvem edice Vás baví původem televizní film Máma v akci 2 za 48,- Kč. Maddie Monroeová je nejen skvělou manželkou a milovanou matkou, ale také úspěšným soukromým detektivem na částečný úvazek.  

Maddie má stále co dělat. Právě dopadla zloděje šperků a hned se pouští do dalšího případu. V poslední době došlo k únosům několika bohatých žen. Žádné z nich se nic nestalo, po zaplacení výkupného byly propuštěny.

 

Únosci zřejmě nejsou nebezpeční, ale pokud budou dál dostávat výkupné, nikdy nepřestanou. K případu jsou povoláni agenti FBI, kteří dají Maddie velmi jasně najevo, že by se měla vrátit k pečení sušenek a neplést se do jejich práce. Maddie se ale nenechá odradit a rozjíždí své vlastní vyšetřování.

 

 

Danica Mae McKellar (* 3. ledna 1975, La Jolla, Kalifornie) je americká herečka, vystudovaná matematička, autorka knih o matematice a propagátorka vzdělávání. 22. března 2009 se vdala za skladatele Mika Verta, se kterým má vztah od roku 2001.

Žánr: Mysteriozní

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 83 minut

Původní název: Inspector Mom: Kidnapped in Ten Easy Steps

Světová premiéra: 8. března 2007

Režie: Brad Keller

Scénář: Danica McKellar, William Peirson

Produkce: Brad Keller, Danica McKellar, Duncan Montgomery, Joey Stewart

Hudba: Mike Verta

Společnost: Fireside Entertainment

Natáčeno: Dallas, Texas, USA

Hrají: Danica McKellar (Maddie Monroeová), Drew Waters (Craig Monroe), Susana Gibb (Sandra Dainesová), Gocha Chertkoev (Roman), Ashlan Cunningham (Tara Monroeová), Nate Bell (Nate Monroe), Scarlett McAlister (Heather Douglasová), Carolyn McCormick (Becca Leeová), Dan Horton (Rob Campbell), Lar Park-Lincoln (Regina Von Hoffman), Dell Johnson (agent Teynolds), Richard Zavaglia (agent DeLorean), Ryan Brown (Nick Cotter), Jennifer Wilkerson (Felice), Jarrad Hewett (Joe), Makayla Hoffpauir (Darcy Korda), Zach Hopkins (zloděj klenotů), Brenda Kelly (zákaznice), Dallas Morris (doktor), Haven Powers (Melanie Rosemontová), Russell Reynolds (Scott Rosemont), Pilar Sanders (Sapphire), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9

Bonus: ?