Intersonic – Mazané kočky 2

Už zase bez ohlášení InterSonic přináší v obálce KlikTV titul v řadě Svět pohádek. V pondělí 1. února 2010 za 59,- Kč je to 2. DVD, určené pro děti od 8 let – Mazané kočky

 

Animované komediální příběhy ztřeštěně vypadajících kočiček a pejsků. 

 

DVD obsahuje 4 příběhy:

 

5. Všude dobře, doma nejlíp 

Mister Newser celá léta žije ve starém opuštěném sídle. Vyžívá se v člověčích zálibách a pohodlném konzervativním životě. Jednoho dne se nedopatřením dostane mimo svůj tolik známý dům a nezbude jí nic jiného, než být opět šelmou. Musí použít své divoké pudy a schopnosti, jinak nemá šanci přežit.

 

6. Zaječí útok 

Pro psy je tuze snadné udržet ušatce daleko od zahrady svého pána. Ale co se stane, když zajíček sní růstovou rostlinu? Karty se obrací a hlídači musí čelit mstícímu se zajíci.

 

7. Dobrá, zlá a Čiperka 

Čiperka Snoot, nejroztomilejší kočička v širokém okolí, je den ode dne šílenější. Přihlásí se do soutěže krásy proti téměř stejně vypadající kočičce. Všechny její hanebné pokusy, jak zničit soupeře, vycházejí zatím do ztracena. Jak celá soutěž dopadne?

 

8. Láska bolí 

Všichni hlídací psi jsou zamilovaní do Flouncie. Ta však na pletky nemá ani pomyšlení. Ale proč si s nimi trochu nepohrát. Dostanou za úkol, přinést nejkrásnější pískací hračku pro svou milovanou. To snad není přece nic těžkého? Je tu jeden háček. Musí se kvůli ní utkat s Von Ripperem, nejhrozivějším hlídacím psem široko daleko.

 

Žánr: Animovaný

Délka: 80 minut

Původní název: Twisted Whiskers

Společnost: Mike Young Productions / DQ Entertainment / Canal+ / CBBC

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: trailery