Blesk – Malý toaster

V titulech, které Blesk cílí na nejmladší publikum (leč podle dostupných komentářů i na leckterého pamětníka), se ve středu 3. února 2010 objevuje film Malý toaster za 49,- Kč.

Mile svérázné veselé postavičky a přitažlivé výtvarné zpracování dělají z tohoto výjimečně pěkného filmu krásný zážitek pro každé dítě. Film připomíná velké hollywoodské filmy, ve kterých hrdinové stále musí čelit novým problémům a proto je velmi vzrušující a skutečně silně upoutá vaši pozornost. Nudit se při něm zaručeně nebudou malí ani velcí!

 

 

Jednoho dne rodina opustí svůj domov a zanechá v něm domácí spotřebiče. Ty ale oživnou a vypraví se do světa najít svého "pána".

 

 

 

Tak začíná nebezpečná, humorná a krásná podívaná o putování domácích spotřebičů do města i na venkov. Po boku nebojácného malého toasteru tu kráčí vážný vysavač, zbabělá skříňka, hlučné rádio, rozsvícená lampa a další. Cestou prožívají nevídaná dobrodružství a jsou moc rádi, když nakonec svého "pána" přece jen najdou.

 

Žánr: Animovaný / Dobrodružný / Hudební / Komedie / Pohádka / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1987

Délka: 87 minut

Původní název: The Brave Little Toaster

Světová premiére: 10. července 1987 – USA

Režie: Jerry Rees

Námět: Thomas M. Disch (kniha "The Brave Little Toaster: A Bedtime Story for Small Appliances")

Scénář: Jerry Rees, Joe Ranft, Brian McEntee

Produkce: Willard Carroll, Donald Kushner, Peter Locke, Cleve Reinhard, James Wang, Thomas L. Wilhite

Hudba: David Newman

Střih: Donald W. Ernst

Společnost: Hyperion Pictures / The Kushner-Locke Company / Wang Film Productions Company / Global Communications Corp. / Walt Disney Pictures

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: žádné 

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný