Česká multimediální – Felix Háj: Pohádky v MP3

Zítra ve čtvrtek 4. února 2010 by na pultech měl být i další příděl mluveného slova pro příznivce pohádek, Česká multimediální nabídne titul F. Háj: Pohádky v MP3 za 59,- Kč se sloganem "od autora kultovní edice Školák Kája Mařík". 

Poslechněte si šest hodin poutavého vyprávění, které vás zavede do světa fantazie, kouzel a tajemna. Nechejte se vtáhnout do děje klasických pohádkových příběhů, kde vždy dobro zvítězí nad zlem.

 

Spisovatel Felix Háj je známý jako autor veselých a poetických příběhů edice Školák Kája Mařík. Nyní si poslechněte jeho pohádkové příběhy! Zaručeně vás mile překvapí a potěší.

 

Poslechněte si:

 

1. V království Čitorie (97:10)

2. Kutchanův herbář (15:47)

3. Zakletí (47:01)

4. Šášenka z rodu trpaslíků (61:56)

5. Mezi skřítky (53:28)

6. O princezně Jasnušce (92:22)

 

Zaposlouchejte se do šesti hodin poutavého vyprávění. Čekají Vás poetické pohádky napsané krásnou a bohatou češtinou. Příběhy jsou překvapivé svými myšlenkami a dějem. A přesto se jedná o klasické pohádkové příběhy naplněné dobrými skutky, čarami a pohádkovými bytostmi.

 

Pětice dlouhých pohádek a jedna krátká navíc vás zavedou mezi vodníky, trpaslíky a skřítky. Do kouzelného království, kde v potoce teče kakao a na keřích kolem cest roste turecký med. Do říše jednoho dobrotivého a spravedlivého krále, který vdává svou dceru, nebo k tajuplnému "herbáři" starého Kutchana. A bude se také čarovat…

 

Poznejte neznámé a přitom tradiční české pohádky! Pobaví a potěší děti i dospělé.

 

Napsal: Felix Háj

Hudba a zvuková režie: Jiří Philipp

Vypráví: Vladimíra Krakovková