DVD HIT – Tučňáci! 5

A máme tu další titul Intersonicu v obměněné obálce s navrátivším se vzhledem DVD HIT. Ve středu 17. února 2010 je na pultech pátý kousek Světa pohádek za 59,- Kč a s ním návrat k seriálu Tučňáci! jeho pátým diskem. 

Sedmiletá dvojčata Jason a Michelle zažívají během letních prázdnin u babičky neuvěřitelná dobrodružství. Animovaný vzdělávací seriál pro děti.

 

DVD obsahuje 3 příběhy:

 

13. Komedie plná omylů 

Zidgel vystupuje na jevišti jako komik a břichomluvec. Potíž je v tom, že náměty vyhledává mezi svými přáteli. Dělá si z nich na veřejnosti legraci a zesměšňuje je. Michelle jeho necitlivé chování zlomí srdce. Musí se rozhodnout, co je důležitější.

 

14. Povzbudit a povznést 

Michelle se cítí úplně na dně. Jason a Crew se ji snaží rozveselit, ale jejich úsilí se míjí účinkem… Budou muset zjistit, co ji trápí a proč. Dokážou se vžít do pocitů své kamarádky?

 

15. Záchrana Wiki Tiki 

Tučňáci jsou povoláni na záchranu planety Wiki Tiki, které hrozí velké nebezpečí. Pustili se však do práce příliš rychle, aniž by prozkoumali celou situaci. Nakonec pochopí, že musí zpomalit a jednat s rozvahou. 

 

Původně očekávaný vzhled obálky 

 

 

Údaje o DVD:

Původní název: 3-2-1 Penguins 5

Délka: 67 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3  

Bonus: trailer